De ce să-ți cumperi o dronă în 2017? (P)

Dacă până în prezent ai cochetat cu privire la achiziționarea unei drone dar ai fost indecis, s-ar putea ca acum să fie cel mai bun moment în care să faci pasul.

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 21.07.2017 - 14:23

Dacă până în prezent ai cochetat cu privire la achiziționarea unei drone dar ai fost indecis, s-ar putea ca acum să fie cel mai bun moment în care să faci pasul. Industria dronelor se află într-o perioadă foarte atractivă: încă este la începuturi, când nu foarte mulți oameni sunt familiarizați cu conceptul, dar totodată s-a dezvoltat suficient încât să îmbunătățească sau să remedieze majoritatea dificultăților sau problemelor întâlnite la punctul de start. În acest articol sunt expuse câteva motive și avantaje pentru care ar merita să cumperi o dronă în anul 2017.

Ai mai multe opțiuni ca niciodată

Ofertele de drone sunt mai variate ca niciodată. Acum zeci de modele apar în fiecare lună. Unele dintre ele sunt variante îmbunătățite ale unui model precedent, dar majoritatea sunt noi, cu caracteristici inovative, nemaivăzute. Fiecare dintre aceste modele și îmbunătățiri oferă o nouă oportunitate pentru a vedea ceea ce poate face tehnologia. În plus, indiferent de scopul pentru care ți-ai dori o dronă, fie acesta pentru distracție, fie în scop profesional sau pentru oricare alt motiv, piața îți oferă numeroase variante care să-ți satisfacă cerințele.

Raportul preț - calitate este excelent

În urmă cu aproximativ un an, ar fi fost foarte dificil să găsești o dronă cu o cameră de 12 megapixeli, care să și filmeze la o calitate 4K. În prezent, poți găsi o sumedenie de modele, cu caracteristici diferite și care să împlinească diferite nevoi. De asemenea, media generală de prețuri de pe piața dronelor a scăzut odată cu avansarea tehnologiei. Deci vei beneficia de mai mult, pentru mai puțini bani. Poți găsi de exemplu drone cu un raport calitate-preț excelent în rândul modelelor pentru începători, dar și drone profesionale pe care să le poți utiliza în scopul afacerii tale.

Poți începe o afacere

Mulți pasionați ai domeniului și-au folosit abilitățile pe care le-au combinat cu o serie de cunoștințe pe plan antreprenorial, iar acum câștigă bani de pe urma fotografiilor, filmărilor, hărților, modelelor și multor altor produse și servicii pe care le pot realiza cu ajutorul dronelor. În plus, industria este încă la început, iar piața nu este încă saturată. Așadar, dacă te-ai gândit vreodată să-ți cumperi o dronă pentru a începe o afacere, acesta ar putea fi cel mai bun moment în care să faci pasul.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...