12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialCum este influenţat horoscopul de către Super Luna

Cum este influenţat horoscopul de către Super Luna

Super Luna, care va putea fi vizibilă în data 19 martie, aduce schimbări importante pe plan astrologic, potrivit site-ului dailyhoroscope.com.

Perigeul lunar cade înainte de echinocţiul de primăvară, vestind un an nou astrologic spectaculos. Super Luna se va afla sub semnul Fecioarei şi va duce la schimbări bruşte de decizie şi la atenţie sporită. De asemenea, ne va fi mai uşor să ne eliberăm de trecut şi vom pune accent pe intuiţie pentru a ne pune treburile în ordine, înainte ca Soarele să devină activ sub Berbec.

Citiţi mai jos previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte.

Berbec – vă simţiţi minunat, dar se pare că va trebui să purtaţi o discuţie cu partenerul de viaţă, care este îngrijorat de relaţia voastră. Se anunţă un an cu schimbări importante, în care veţi avansa, atât din punct de vedere personal, cât şi profesional. Spuneţi adevărul şi totul va decurge excelent.

Taur – sunteţi o persoană practică şi, de obicei, nu cădeţi pradă fanteziilor. Zilele astea, totuşi, analizaţi-vă visele şi se poate să găsiţi o idee genială, care v-ar putea propulsa cariera, sau care v-ar putea îmbunătăţi starea de sănătate. Veţi face o descoperire importantă.

Gemeni – viaţa dumneavoastră socială se va schimba vertiginos cu ocazia Super Lunei. Există posibilitatea unei excursii spontane sau a unei petreceri care ar putea duce la o poveste de dragoste. Este o perioadă prielnică iniţierii de proiecte.

Rac – dacă deobicei nu căutaţi lumina reflectoarelor, zilele acestea, veţi fi în atenţia tuturor. Lăsaţi timiditatea deoparte şi daţi-i publicului ceea ce cere. Dacă vă simţiţi copleşit, odihniţi-vă mintea. Ocupaţi-vă de treburile casei.

Leu – intuiţia vă va arăta paşii pe care trebuie să-i parcurgeţi pentru a ieşi dintr-o situaţie de criză. Totuşi, gândiţi-vă bine înainte de a lua decizii importante, deoarece toate detaliile trebuiesc puse la punct. Dacă aveţi de învăţat, aceasta este o perioadă bună pentru activităţile intelectuale.

Fecioară – un ciclu major se încheie pentru cei din zodia dumneavoastră. Sunteţi chemat pentru a vă folosi abilităţile de vindecare sau pentru a rezolva o luptă pentru putere. Ascultaţi-vă raţiunea care vă va ghida către o nouă etapă a vieţii dumneavoastră. Este o perioadă bună pentru afaceri.

Balanţă – partenerul dumneavoastră vă va motiva să luaţi unele decizii la care, în mod normal, nici nu v-aţi fi gândit. Nu lăsaţi frica să vă ţină pe loc – privitul nu mai este o opţiune, este vremea să acţionaţi. Fiţi îndrăzneţi şi curajoşi.

Scorpion – veţi avea parte atât de vindecare emoţională, cât şi fizică. Este momentul să vă analizaţi obiceiurile – s-ar putea să observaţi că unele dintre ele vă ţin în loc. Puneţi accentul pe sănătate, dar şi pe muncă.

Săgetător – dragostea este în floare. Şarmul şi vivacitatea dumneavoastră vă fac irezistibili. Ieşiţi şi petreceţi în cea mai atrăgătoare ţinută. Puteţi, de asemenea, să vă concentraţi energia pozivită asupra unui proiect care implică creativitate.

Capricorn – veţi fi asaltaţi de probleme ale casei cu ocazia perigeului. Ziua va fi dominată de haos, dar trebuie să vă menţineţi flexibilitatea. Cu toate că nu veţi avea timp pentru cei dragi, este posibil să vă puneţi la punct detalii legate de carieră.

Vărsător – staţi bine cu comunicarea. Se anunţă o perioadă agitată, plină de sarcini mărunte. S-ar putea să faceţi planuri pentru o călătorie. Cu Uranus de partea dumneavoastră, vă simţiţi extraordinar. Perigeul lunar vă avantajează.

Peşti – un partener ceva mai pragmatic vă va ajuta să vă drămuiţi banii. Cu toate că nu se anunţă cheltuieli majore până în mai, veţi avea parte de o perioadă bună în ceea ce priveşte economiile. Este posibilă o oportunitate de afaceri sau o mărire de salariu.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...
Ultima oră
Pe aceeași temă