7.2 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialConcert Andre Rieu la București: Accesul la spectacol, de la ora 19.00....

Concert Andre Rieu la București: Accesul la spectacol, de la ora 19.00. Unde sunt restricțiile de trafic

Andrei Rieu concertează, în București, în weekend, în Piața Constituției. Pentru aceste spectacole, a dus o scenă uriaşă, special din Olanda, transmite Agerpres. Cu ocazia celor două show-uri, traficul rutier va fi restricţionat. 

De această dată, Andre Rieu revine la Bucureşti cu un spectacol nou, diferit de cel de anul trecut. Fiecare dintre cele două show-uri din weekend va dura trei ore, promit organizatorii.  Concertul de sâmbătă este sold-out, iar ultimele bilete rămase disponibile pentru concertul de duminică vor putea fi achiziţionate atât de la punctele de vânzare amplasate în dreptul celor două intrări principale, cât şi prin reţeaua Eventim. 

Spectatorii care părăsesc zona concertului vor trebui să mai cumpere încă un bilet 

În fiecare seară de concert, accesul publicului se va face începând cu ora 19,00, pe cele două intrări amenajate în bulevardul Libertăţii: intrarea dinspre Parcul Izvor şi cea dinspre bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie). Spectatorii vor fi ghidaţi de voluntari către zona şi locurile specificate pe bilete. Organizatorii recomandă venirea cât mai devreme la eveniment pentru a evita pe cât posibil aglomeraţia de la porţile de acces. 

Biletul achiziţionat pentru acest concert permite accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului. Cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou. Accesul copiilor cu vârste de până la 2 ani este gratuit. 

În zona de concert nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, rucsacuri, bagaje voluminoase. 

Este interzis să se facă fotografii sau materiale video în scopuri comerciale fără acordul explicit din partea organizatorului. În caz de nerespectare a acestei condiţii, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video până la sfârşitul concertului şi de a şterge înregistrările video şi/ sau audio. 

Din motive de securitate, participanţii vor trece printr-un filtru de control corporal sumar, iar orice obiect interzis descoperit în urma verificărilor va fi oprit şi păstrat în garderoba amplasată în zona de acces. De aceea, toţi fanii care vor participa la eveniment sunt sfătuiţi să fie atenţi şi să lase la maşină sau acasă orice obiect aflat pe lista lucrurilor nepermise. De asemenea, accesul cu umbrele nu va fi permis. 

În zona de concert, spectatorii vor avea acces la bar în punctele special amenajate. 

Pe toată durata concertului, spectatorii vor avea la dispoziţie puncte medicale pentru asigurarea primului ajutor, în caz de urgenţă. Spectatorii sunt rugaţi să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor stabilite de organizatori şi să urmeze instrucţiunile personalului calificat pentru evacuare în caz de urgenţă.  În iunie 2015, celebrul violonist Andre Rieu a susţinut la Bucureşti nu mai puţin de şapte concerte în acompaniamentul orchestrei sale.

Ce restricții de trafic sunt în Capitală 

Potrivit Brigăzii Rutiere, pe 11 şi 12 iunie, între orele 17,00 – 1,00 a zilei următoare, se închide traficul rutier pe bd. Unirii, ambele sensuri, între bd. I. C. Brătianu şi bd. Libertăţii, şi pe bd. Libertăţii, ambele sensuri, între Calea 13 Septembrie şi bd. Naţiunile Unite. 

Poliţiştii recomandă următoarele rute ocolitoare: 

* dinspre bd. Ghencea: prin Calea 13 Septembrie – bd. Tudor Vladimirescu – bd. George Coşbuc – bd. Regina Maria – Piaţa Unirii sau Calea 13 Septembrie – str. Izvor – bd. Naţiunile Unite – Splaiul Independenţei; 

* dinspre Piaţa Alba Iulia: prin bd. Unirii – bd. I. C. Brătianu – Splaiul Independenţei – Pod B. P. Haşdeu – str. B. P. Haşdeu – ştr. Izvor – Piaţa Arsenalului – Calea 13 Septembrie sau bd. Unirii – Piaţa Unirii – Piaţa Universităţii – bd. Regina Elisabeta – bd. M. Kogălniceanu – Piaţa Operei – Splaiul Independenţei.

 

Cele mai citite

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „ 26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...
Ultima oră
Pe aceeași temă