Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cine cântă în această vară în România

Duoul bulgar Sirus & Methodikal, Petrol, un trio de rock psihedelic originar din Serbia, Caspa, Nero şi NAPT sunt cele mai noi confirmări pentru B'ESTFEST Summer Camp. Festivalul va avea loc în perioada 1 - 3 iulie, pe islazul ...

Share

Toader Paun 0 comentarii

15.06.2011 - 18:52

Duoul bulgar Sirus & Methodikal, Petrol, un trio de rock psihedelic originar din Serbia, Caspa, Nero şi NAPT sunt cele mai noi confirmări pentru B'ESTFEST Summer Camp. Festivalul va avea loc în perioada 1 - 3 iulie, pe islazul comunei Tunari, lângă lacul Pasărea. Cele trei zile mai includ, printre altele, concerte Mika, Asian Dub Foundation, Roger Sachez, Flogging Molly şi Skunk Anansie. Programul complet este disponibil pe www.bestfest.ro/editia2011.

Pentru finalul lunii august, Kasabian, Nick Warren şi Within Temptation sunt primele trupe confirmate la Festivalul Peninsula de la Târgu Mureş. Între 25 şi 28 august, iubitorii de muzică în aer liber vor avea parte de aproape 70 de concerte, lista lor urmând să apară pe site-ul peninsula.ro.

Citește totul despre:

Comentarii