Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Chitaristul Maxim Belciug inaugurează Aula Bibliotecii Naţionale a României

Chitaristul Maxim Belciug va inagura joi, 26 aprilie, aula din noul sediu al Bibliotecii Naţionale a României. Artistul va cânta câteva melodii de pe cel mai recent CD al său intitulat "Încântări". ...

Share

Alexandra Jeles 0 comentarii

23.04.2012 - 13:34

Chitaristul Maxim Belciug va inagura joi, 26 aprilie, aula din noul sediu al Bibliotecii Naţionale a României. Artistul va cânta câteva melodii de pe cel mai recent CD al său intitulat "Încântări".

Concertul face parte din săptămâna de evenimente culturale prilejuite de deschiderea pentru public a noului sediu al Bibliotecii Naţionale a României, situat în B-dul Unirii nr. 22 din Bucureşti. Intrarea este liberă.

Maxim Belciug, unul dintre cei mai carismatici muzicieni de astăzi, abordează un repertoriu eclectic, trecând cu graţie, într-un stil personal, de la baroc la muzică latino-americană sau de la romantici la flamenco, strunindu-şi chitara să caute mereu muzica pură, vie şi plină de culoare.

Încântări - cel mai recent CD solo al chitaristului Maxim Belciug - se înscrie în acelaşi tipar. Cele 18 piese incluse pe CD deapănă, în fraze cu sonorităţi diverse, când pasionale, când atinse de reverie, o poveste de dragoste. Dragostea chitaristului pentru instrumentul său, pentru muzică şi pentru frumos, sub care se ascunde speranţa că "frumuseţea va salva lumea" când pasionale, când atinse de reverie, o poveste de dragoste.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...