4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialAntena 1, lider de audiență, datorită show-ului "Te cunosc de undeva!"

Antena 1, lider de audiență, datorită show-ului “Te cunosc de undeva!”

Postul Antena 1 fost sâmbătă seară lider de audiență, datorită show-ului "Te cunosc de undeva!".  Show-ul transformărilor a adunat în fața micilor ecrane 2.001.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata țara, in minutul de maxima audiență, de la 20.47.

Astfel, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 – 23.17), o audienta medie de  9,8 puncte de rating si o cota de piata de 19,9%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra   8,1 puncte de rating si o cota de piata de 16,5%.

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 8,5 puncte de rating si o cota de piata de 17,1.

Si pentru aceasta editie, concurentii au avut de pregatit transformari dintre cele mai diverse. Paula Chirilă a vibrat de energie din cap până în picioare, precum James Brown, Feli Donose a imitat-o pe fascinanta Cher, cu “Dark Lady”, iar Rareș Dragomir s-a dezlantuit în rolul dezinhibatului Rick James, pe ritmurile piesei “Super Freak”. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost de data asta… mamă și fiică, in rolurile Viorica și Margherita din Clejani, concurente în sezonul anterior, iar "rivalul" lor, George, a jucat în travesti o nemțoaică de top, Eva Simons, cu piesa “Policeman”. Liviu Teodorescu a fost Mihail si a cantat celebrul cantec al acestuia, “Mă ucide ea”, Theo Rose a fost cantareata americana Pink, iar  Anca Țurcașiu, care a imitat-o  pe buna ei prietenă, Oana Sîrbu, cu piesa “Te iubeam”, a avut parte de o mare surpriză atunci când o pe scenă, alături de ea, a urcat însăși Oana Sîrbu.

Nicoleta Nuca a fost aleasa castigatoarea editiei, cu o transformare de senzatie in Maria Callas, considerată cea mai mare cântăreață de operă din cea de-a doua jumătate a secolului XX. Sambata, la Te cunosc de undeva!", Nicoleta a cantat opera pentru prima data si a interpretat cu multa emotie aria "Addio del passato", din "Traviata" de Verdi.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă