23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialSurprinzător: 6 lucruri pe care nu le ştiai despre flirt

Surprinzător: 6 lucruri pe care nu le ştiai despre flirt

Flirtul, denotă simpatie şi atracţie faţă de o persoană şi este un joc în care ne place să ne angrenăm. Adesea, nici nu ne dăm seama că cealaltă persoană flirtează dar sunt momente în care ambii intră în joc, un joc care poate duce sau nu, la o relaţie. Sunt câteva lucruri interesante pe care probabil nu le ştiai despre flirt.

1. Flirtul poate lua 5 forme diferite

Conform Universităţii din Kansas, există 5 feluri diferite în procesul de flirt: tradiţional, fizic, sincer, jucăuş şi politicos. În timp ce 25% din flirturi intră în categoria jucăuşă, 30% preferă un flirt sincer.

2. Contactul vizual te poate face mai atractiv

Studiile demonstrează importanţa contactului vizual şi afirmă că menţinerea unui contact vizual cu un străin în jur de două minute poate da naştere unei iubiri pasionale.

3. Vocea te poate trăda

De exemplu, femeile îşi schimbă tonul vocii atunci când le place de cineva. Vorbesc mai repede şi au un ton al vocii mai înalt.

4. Puterea roşului

Indiferent că alegi buze roşii sau o rochiţă de aceeaşi culoare, vei atrage în mod sigur atenţia. Studiile arată că „efectul rochiei roşii” nu numai că te va ajuta să atragi privirile dar te va face să pari mai deschisă din punct de vedere sexual.

5. Flirtul a fost ilegal în anumite locuri

Bineînţeles, sunt legi învechite dar totuşi interesante. În Little Rock, Arkansas, flirtul te putea duce la 30 de zile de închisoare iar în New York, bărbaţii primeau o amendă de 25 de dolari de fiecare dată când se uitau sugestiv la o femeie.

6. Diferite tipuri de contact fizic

Există trei nivele când vine vorba de contactul fizic: nivelul de prietenie (atingerea umărului), nivelul negării plauzibile (când îţi atinge talia sau braţul) şi nivelul nuclear (atingerea feţei). Atunci când îţi permite contextul, mergi pe varianta nucleară dar fără a părea ciudată.

 

Cele mai citite

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...
Ultima oră
Pe aceeași temă