Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Surprinzător: 6 lucruri pe care nu le ştiai despre flirt

Flirtul, denotă simpatie şi atracţie faţă de o persoană şi este un joc în care ne place să ne angrenăm. Adesea, nici nu ne dăm seama că cealaltă persoană flirtează dar sunt momente în care ambii intră în joc, un joc care poate duce sau nu, la o relaţie.

Share

Cristina Borbely 0 comentarii

01.07.2014 - 14:58

Flirtul, denotă simpatie şi atracţie faţă de o persoană şi este un joc în care ne place să ne angrenăm. Adesea, nici nu ne dăm seama că cealaltă persoană flirtează dar sunt momente în care ambii intră în joc, un joc care poate duce sau nu, la o relaţie. Sunt câteva lucruri interesante pe care probabil nu le ştiai despre flirt.

1. Flirtul poate lua 5 forme diferite

Conform Universităţii din Kansas, există 5 feluri diferite în procesul de flirt: tradiţional, fizic, sincer, jucăuş şi politicos. În timp ce 25% din flirturi intră în categoria jucăuşă, 30% preferă un flirt sincer.

2. Contactul vizual te poate face mai atractiv

Studiile demonstrează importanţa contactului vizual şi afirmă că menţinerea unui contact vizual cu un străin în jur de două minute poate da naştere unei iubiri pasionale.

3. Vocea te poate trăda

De exemplu, femeile îşi schimbă tonul vocii atunci când le place de cineva. Vorbesc mai repede şi au un ton al vocii mai înalt.

4. Puterea roşului

Indiferent că alegi buze roşii sau o rochiţă de aceeaşi culoare, vei atrage în mod sigur atenţia. Studiile arată că „efectul rochiei roşii” nu numai că te va ajuta să atragi privirile dar te va face să pari mai deschisă din punct de vedere sexual.

5. Flirtul a fost ilegal în anumite locuri

Bineînţeles, sunt legi învechite dar totuşi interesante. În Little Rock, Arkansas, flirtul te putea duce la 30 de zile de închisoare iar în New York, bărbaţii primeau o amendă de 25 de dolari de fiecare dată când se uitau sugestiv la o femeie.

6. Diferite tipuri de contact fizic

Există trei nivele când vine vorba de contactul fizic: nivelul de prietenie (atingerea umărului), nivelul negării plauzibile (când îţi atinge talia sau braţul) şi nivelul nuclear (atingerea feţei). Atunci când îţi permite contextul, mergi pe varianta nucleară dar fără a părea ciudată.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...