VIDEO+FOTO. Salvare miraculoasă. Un câine a fost găsit sub dărâmături, în Italia, la 10 zile de la cutremur

Un golden retriever, pe nume Romeo, a fost scos de sub dărâmăturile lăsate de cutremurul din Italia, la mai bine de 9 zile de când se credea că a murit. Pompierii au filmat momentul în care l-au scos de sub zidurile prăbuşite ale casei stăpânilor săi, din San Lorenzo a Flaviano, relatează cotidianul italian La Stampa.

Share

Mara Ivanov 0 comentarii

04.09.2016 - 22:12

Un golden retriever, pe nume Romeo, a fost scos de sub dărâmăturile lăsate de cutremurul din Italia, la aproape 10  zile de când se credea că a murit. Pompierii au filmat momentul în care l-au scos de sub zidurile prăbuşite ale casei stăpânilor săi, din San Lorenzo a Flaviano, relatează cotidianul italian La Stampa.

Şi cum părea să nu fie rănit, salvatorii săi l-au lăsat jos, iar Romeo a păşit uşor peste ruine, îndreptându-se spre stăpânii lui, care aveau ochii plini de lacrimi şi care pierduseră speranţa că-şi vor mai găsi prietenul în viaţă. 

Romeo dormea la primul etaj al clădirii în momentul în care aceasta s-a prăbuşit la cutremur, aşa că a fost blocat sub dărâmături. Stăpânii lui dormeau la etajul doi şi au reuşit să se salveze. Ei au încercat ore întregi să sape prin tonele de moloz pentru a-şi găsi câinele, dar cum se anunţase că urmează şi alte replici, oamenii au fost nevoiţi să evacueze zona.
Vineri, ei s-au întors la ruinele casei lor cu nişte pompieri, sperând că mai pot recupera unele dintre bunuri. Brusc, l-au auzit pe Romeo lătrând şi atunci a început operaţiunea de salvare.

Deschide galeria foto să vezi cum l-au scos pompierii pe Romeo de sub zidurile prăbuşite.

 

 

 

 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...