VIDEO. Ironie. Un bărbat încearcă să dea foc steagului oficial al Uniunii Europene, dar nu reușește, din cauza reglementărilor europene privind materialele inflamabile

Un filmuleț din vara anului 2016, a redevenit viral pe rețele de socializare, în contextul declanșării oficiale a procesului de ieșire a Marii Britanii din UE.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 31.03.2017 - 17:57

Un filmuleț din vara anului 2016, a redevenit viral pe rețele de socializare, în contextul declanșării oficiale a procesului de ieșire a Marii Britanii din UE, notează site-ul Indy100.com.

Astfel, în contextul în care Marea Britanie se pregătea, anul trecut, pentru un referendum în cadrul căreia cetățenii să decidă dacă își doresc ieșirea din blocul comunitar sau nu, un bărbat s-a filmat încercând să dea foc steagului UE.

Ironia face ca, din cauza reflementărilor UE privind materialele inflamabile, bărbatul nu a reușit să își ducă misiunea la bun-sfârșit.


Citește și: AFP, despre Brexit: Uniunea Europeană dezvăluie, vineri, primul plan de negocieri privind ieșirea Marii Britanii din UE. Donald Tusk: Vom acționa ca un tot unitar. Vom depune eforturi mari să ajungem la un rezultat, dar ne pregătim și pentru cazul în care negocierile vor eșua 

Uniunea Europeană prezintă, vineri, liniile mari ale planului de negociere cu Marea Britanie, la două zile de la declanșarea procesului de retragere din blocul comunitar.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...