FOTO VIDEO Cum a reacționat prințul Harry, după ce a descoperit că o fetiță "îi fura" din punga de floricele

Prințul Harry a fost victima celei mai adorabile "hoațe" de popcorn, la Jocurile Invictus din Canada. Harry s-a aşezat lângă micuţa Emily şi familia ei, iar aceasta nu s-a jenat să se servească din popcornul prințului, când acesta nu se uita.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 28.09.2017 - 16:53

Prințul Harry a fost victima celei mai adorabile "hoațe" de popcorn, la Jocurile Invictus din Canada. Harry s-a aşezat lângă micuţa Emily şi familia ei, iar aceasta nu s-a jenat să se servească din popcornul prințului, când acesta nu se uita. Când a prins-o în fapt, prințul s-a amuzat teribil de situație și a început să se joace cu Emily.

"A fost adorabil. Harry arăta atât de relaxat şi se distra foarte mult. E un tip care se face foarte uşor plăcut. O să devină un tată excepţional într-o bună zi", a declarat un martor.

Invictus Games este o competiţie sportivă care a avut prima ediţie în 2014 şi reuneşte delegaţii naţionale alcătuită din veterani şi militari răniţi pe teatrele de operaţiuni sau cu diverse afecţiuni. În 2016, preşedintele Klaus Iohannis a participat la evenimentul ”Pedalăm pentru Invictus”, menit să adune fondurile necesare participării delegaţiei României la ediţia din 2017.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...