Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cel mai popular Tweet din istorie. Mesajul a fost publicat de fostul președinte Barack Obama

Cel mai popular mesaj din toată istoria rețelei Tweeter este cel publicat, acum patru zile, de fostul președinte al SUA, Barack Obama, a anunțat postul CNBC.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 16.08.2017 - 14:12

Cel mai popular mesaj din toată istoria rețelei Tweeter este cel publicat, acum patru zile, de fostul președinte al SUA, Barack Obama, a anunțat postul american CNBC.

Obama a preluat un text al lui Nelson Mandela, exprimându-l astfel: “Nimeni nu se naşte urând o altă persoană din cauza culorii pielii, a originii sau a religiei sale. Oamenii trebuie să înveţe să urască şi, dacă pot să înveţe să urască, pot fi învăţaţi să iubească. Pentru că iubirea vine mai natural pentru inima umană decât opusul său”.

Barack Obama a ilustrat acest mesaj de pe Twitter cu o fotografie în care apare el, împreună cu trei copii de rase diferite.

Înainte de această postare a lui Obama, cel mai popular mesaj de pe Tweeter a fost al Arianei Grande, în care artista le mărturisea fanilor că este “zdrobită” după atentatul de la concertul său de la Manchester, soldat cu 22 de morţi.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...