VIDEO. Reprezentanții României, Ilinca şi Alex Florea, s-au calificat în finala Eurovision: Avem o piesă foarte bună și un show pe măsură

Ilinca şi Alex Florea, artiștii care reprezintă România la concursul internațional Eurovision, s-au calificat în marea finală, melodia „Yodel It” numărându-se printre cele 10 melodii selectate joi pentru a participa la finala de sâmbătă, 13 mai, potrivit Mediafax.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 12.05.2017 - 12:11

Ilinca şi Alex Florea, artiștii care reprezintă România la concursul internațional Eurovision, s-au calificat în marea finală, melodia „Yodel It” numărându-se printre cele 10 melodii selectate joi pentru a participa la finala de sâmbătă, 13 mai, potrivit Mediafax.

„Avem o piesă foarte bună, doi artişti talentaţi şi un show pe măsură. Am mare încredere în şansele României la această ediţie Eurovision”, a declarat Iuliana Marciuc, şefa delegaţiei României la Kiev.

Astfel, finaliştii celei de-a doua semifinale a Eurovision 2017 sunt: Bulgaria, Belarus, Croaţia, Ungaria, Danemarca, Israel, România, Norvegia, Olanda şi Austria.

Un moment special în cadrul semifinalei a fost o cerere în căsătorie a reprezentantei Macedoniei de către iubitul acesteia, ce a avut loc în Camera verde, probabil o premieră pentru Eurovision.

Concursul din acest an are şi o componentă politică în acest an din cauza absenţei Rusiei, a cărei reprezentantă a fost împiedicată să intre în Ucraina pentru că aceasta cântase în Crimeea după ce teritoriul respectiv fusese anexat la Rusia. Ucraina a câştigat dreptul de a găzdui concursul după ce a câştigat ediţia din 2016 cu un cântec despre deportarea masivă din timpul perioadei staliniste a etnicilor tătari din Crimeea din timpul celui de-al doilea Război Mondial.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...