VIDEO Ivana Trump, prima soție a liderului de la Casa Albă: Eu sunt Prima Doamnă a Statelor Unite, în mod cert. Cum reacționează Melania Trump

Ivana Trump, prima dintre cele trei soții ale lui Donald Trump, a declarat că, "în mod cert", ea este Prima Doamnă a Statelor Unite.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 10.10.2017 - 11:28

UPDATE 11,00: Melania Trump, actuala soție a președintelui SUA, s-a declarat nenulțumită de afirmațiile făcute de Ivana Trump, informează Agerpres.

Prin vocea purtătoarei ei de cuvânt Stephanie Grisham, Melania Trump a transmis că nu a apreciat gluma Ivanei.

Melaniei Trump "îi place să trăiască la Washington și este onorată de rolul său de Primă doamnă a SUA", a explicat Stephanie Grisham, citată de canalul CNN.

"Ea are intenția de a-și utiliza titlul și rolul său pentru a-i ajuta pe copii, nu pentru a vinde cărți. Nu există, în mod clar, niciun fundament pentru această declarație din partea unei foste soții. Nu este, din păcate, decât zgomot, pentru a atrage atenția și a-și servi propriile interese", a adăugat ea.


Ivana Trump, prima dintre cele trei soții ale lui Donald Trump, a declarat că, "în mod cert", ea este Prima Doamnă a Statelor Unite.

Ivana Trump a susținut într-un interviu pentru CBS, că, dacă nu ar fi fost ea, Donald Trump nu ar fi ajuns la Casa Albă. "Sunt prima lui soție. Sunt Prima Doamnă, ok?", a spus Ivana.

"Nu ar fi fost cine este, fără tine?", a întrebat corespondentul CBS. "Cu siguranţă", a răspuns Ivana.

Ivana, care s-a despărţit deTrump în urrmă cu 25 de ani, a spus că este foarte mândră de modul în care cei trei copii ai lor, Donald Jr., Eric şi Ivanka - s-au comportat în timpul campaniei prezidenţiale a tatălui lor, ceea ce a inspirat-o să scrie o nouă carte, "Raising Trump".

Când a fost întrebată cine, dintre ea sau Donald, a crescut copiii, Ivana Trump a răspuns: "În mod cert, eu".

Întrebată despre cea de-a doua soţie a lui Trump, Marla Maples, Ivana a refuzat să-i pronunţe nunele şi a refuzat să vorbească despre ea, limitându-se la a spune că "nu a realizat nimic în viaţă".

Ivana şi Donald Trump s-au căsătorit în 1977 şi au divorţat în 1992, în urma relaţiei acestuia cu Maples. Maples, care a divorţat de Trump în 1999, a jucat diverse roluri în film, televiziune şi teatru. 

Ivana Trump a precizat însă că relaţia sa cu cea de a treia soţie a lui Trump, Melania, este pozitivă: "Mă înţeleg bine cu Melania".

Ivana a mai susținut că vorbeşte săptămânal cu fostul său soţ şi că l-a încurajat în ceea ce priveşte postările pe Twitter.
 
"I-am spus: Cred că ar trebui să foloseşti Twitter. Este un nou mod de comunicare, o nouă tehnologie", a povestit Ivana Trump adăugând că a argumentat că este cea mai bună modalitate sa transmită ceea ce doreşte, fără ca sensul afirmaţiilor sale să fie deturnat.
 
Ea a reamintit şi că Trump i-a oferit postul de ambasador în Cehia, dar a ales să-şi păstreze "viaţa perfectă".
 
"De ce să renunţ la iarna în Miami, la vara în Saint Tropez şi la primăvara şi toamna din New York? Am o viaţă perfectă", a spus ea.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...