VIDEO. Emma Watson rupe tăcerea despre scandalul pictorialului incendiar: Nu înţeleg ce legătură are trupul meu cu feminismul. Sunt uluită

Actriţa şi activista Emma Watson, cunoscută pentru rolul îndrăgitei vrăjitoare Hermione din seria de filme Harry Potter, a pozat topless pentru revista Vanity Fair, fapt ce a declanşat un întreg scandal, peste Ocean.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 06.03.2017 - 14:00

Actriţa şi activista Emma Watson, cunoscută pentru rolul îndrăgitei vrăjitoare Hermione din seria de filme Harry Potter, a pozat topless pentru revista Vanity Fair, fapt ce a declanşat un întreg scandal, peste Ocean.

Watson, în vârstă de 26 de ani, a pozat purtând doar un bolero alb croșetat, decupat în partea din față, și o fustă de aceeași culoare, la care asortează o coafură scurtă, îndrăzneață. Fanii vedetei au reacţionat dur la vederea acestui material, în contextul în care Emma este o voce puternică în ceea ce priveşte campaniile pentru drepturi egale între bărbați și femei.

Aceştia au acuzat-o pe actriţă de ipocrizie, afirmând că ipostazele în care apare fotografiată anulează mesajele pe care le-a transmis pentru reprezentarea corectă a femeilor atât în industria cinematografică, cât şi în general. 

Watson a reacţionat, declarându-se înmărmurită de această reacţie virulentă din partea publicului, mărturisind că nu înţelege de ce oamenii nu pot accepta faptul că poate fi o repr4ezentată a feminismului, "dar şi femeie, în acelaşi timp".

"Feminismul reprezintă libertatea de alegere, nu este un baston cu care să le loveşti pe femei pentru că au alte puncte de vedere. Feminismul înseamnă libertate, eliminarea prejudecăţilor şi luptă pentru egalitate. Chiar nu înţeleg ce legătură au sânii mei cu acest subiect. Oamenii spun că nu pot fi o feministă din moment ce apar în astfel de ipostaze, însă aceste reacţii m-au uluit", a declarat starul din "Frumoasa şi bestia".

 

 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...