Un concert al lui Lil Wayne a fost anulat pentru că a refuzat să urmeze procedurile de siguranţă

Rapperul Lil Wayne nu a mai susținut un concert programat sâmbătă în Columbia, Carolina de Sud, din cauză că nu a vrut să treacă prin controlul de securitate

Share

Diana Biţă 0 comentarii

Actualizat: 02.10.2017 - 21:10

Rapperul Lil Wayne nu a mai susținut un concert programat sâmbătă în Columbia, Carolina de Sud, din cauză că nu a vrut să treacă prin controlul de securitate, transmite abcnews.

Lil Wayne urma să fie capul de afiș pentru cel de al doilea eveniment anual intitulat "Fall Ball", care s-a desfășurat la Colonial Life Arena. În concert au mai cântat Cardi B și 2 Chainz, care au urcat pe scenă așa cum era prevăzut.

Wayne "a decis să nu intre în incintă prin locul standard pentru procedurile de siguranță", au anunţat organizatorii.

"Siguranța spectatorilor, a artiștilor și a membrilor staffului continuă să fie prioritatea numărul unu pentru Colonial Life Arena. Deși regretăm decizia artistului de a nu susține concertul, Colonial Life Arena nu este dispusă să ocolească standardele de securitate și să pună în pericol siguranța spectatorilor, artiștilor și membrilor staffului său", au precizat organizatorii.

Deși Colonial Life le-a promis spectatorilor că le va da luni banii înapoi, promotorii concertului au infirmat acest lucru, informează The Post and Courier.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...