Surse: Donad Trump Jr., fiul președintelui SUA, s-ar afla în Transilvania la o partidă de vânătoare. Fotografiile care atestă această vizită sunt vechi și nu sunt din România

Fiul cel mare al președintelui Donald Trump s-ar afla în aceste zile în Transilvania, unde își petrece timpul liber la vânătoare, susțin surse care nu doresc să le fie dezvăluită identitatea.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 18.05.2017 - 15:32

Fiul cel mare al președintelui Donald Trump s-ar afla în aceste zile în Transilvania, unde își petrece timpul liber la vânătoare, susțin surse care nu doresc să le fie dezvăluită identitatea. Potrivit Mediafax, Donald Trump Jr., fiul liderului de la Casa Albă, ar fi ajuns, joi, în judeţul Alba, în localitatea Cetatea de Baltă, situată la limita cu judeţul Mureş şi ar fi participat la o partidă de vânătoare.

Fiul președintelui SUA ar fi vizitat castelul Bethlen-Haller din localitatea Cetatea de Baltă şi ar fi vânat pe un fond privat din zona localităţii.

Pe de altă parte, Ambasada SUA din București a declarat că nu face comentarii despre "călătoriile private" ale cetățenilor americani.

Fotografiile care sugerează că Donald Trump Jr. s-ar afla în luna mai 2017 în România sunt extrem de ciudate. Astfel, ambele poze care ilustrează această știre sunt identice cu cele postate, încă din anul 2016, pe un site dedicat activităților de vânătoare, denumit http://www.liveoutdoors.com.

Mai mult chiar, cele două poze care ilustrează vizita lui Trump Junior în România poartă exact același nume, "Trump 9" și "Trump 4", ca pozele de pe site-ul indicat mai sus.

Iar dintre cele două fotografii, imaginea "Trump 9" are încorporată, în versiunea originală, următoarea explicație foto: "2008 November Ryan's uncles ranch deer hunting". Cu alte cuvinte, nicio legătură cu România.

O reprezentantă a Asociației Generale a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi  (AGVPS), pe care am întrebat-o despre prezența în România, la vânătoare, a fiului lui Trump, a izbucnit în râs și a negat categoric această informație.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...