Red Hot Chili Peppers au fost confundați cu Metallica de către vameșii din Belarus, care le-au cerut insistent autografe

Membrii Red Hot Chili Peppers au fost rugaţi pe aeroportul din Minsk de ofiţeri ai poliţiei de frontieră să le dea autografe, însă pe câteva postere ale grupului Metallica.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 11.07.2016 - 17:18

Membrii Red Hot Chili Peppers au fost rugaţi pe aeroportul din Minsk de ofiţeri ai poliţiei de frontieră să le dea autografe, însă pe câteva postere ale grupului Metallica. Această întâmplare l-a amuzat copios pe basistul Flea care a scris pe Instagram că-i place Metallica, dar el nu este Robert Trujillo, scrie UPI.com citat de Agerpres.

''Am fost rugaţi de reprezentanţi ai biroului de vamă de la un aeroport din Belarus să acordăm autografe pe mai multe fotografii şi CD-uri cu Metallica'', a scris basistul Flea pe contul său de Instagram. ''Am încercat să le explicăm că nu suntem Metallica dar ei au insistat să dăm totuşi autografe. Ei deţineau puterea. Desigur, am interpretat cândva Fight Fire cu Metallica. Îmi place Metallica, dar totuşi nu sunt Robert Trujillo'', a mai scris Flea pe Intagram. 

Formaţia Red Hot Chili Peppers, care a fost înfiinţată în 1983 la Los Angeles, a fost în centrul atenţiei presei în luna mai când au anulat un concert la Los Angeles pentru că solistul Anthony Kiedis a fost spitalizat în urma unei dureri grave la stomac. Ulterior acesta s-a făcut bine.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...