Mihai Trăistariu amenință că va reprezenta o altă țară la Eurovision 2016. Care este condiţia ca să reprezinte România

Interpretul Mihai Trăistariu a anunţat că se gândeşte să reprezinte o altă ţară la concursul muzical Eurovision 2016, în condiţiile în care la selecţia naţională se fac "blaturi".

Share

Maria Ionescu 0 comentarii

Actualizat: 28.05.2015 - 17:38

Interpretul Mihai Trăistariu a anunţat că se gândeşte să participe la concursul muzical Eurovision 2016, dar să reprezinte o altă ţară, în condiţiile în care la selecţia naţională din România se fac "blaturi". 

„Manoliu ( fostul şef al delegaţiei României la Eurovision, Dan Manoliu - n.r.), come back !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dacă nu ... îmi pregătesc deja terenul pentru 2016, pentru altă ţară!”, a scris Trăistariu pe pagina lui de Facebook.

Artistul a divulgat că la etapa naţională a concursului Eurovision concurenţii câştigă datorită intervenţiilor compozitorilor. „Dacă mergem şi la Selecţia românească - Eurovision Song Contest cu blaturi... o să luăm ultimele locuri mereu!”, a scris interpretul pe rețeaua de socializare.

În anul 2006, Mihai Trăistariu a reprezentat România la Eurovision cu piesa muzicală „Tornero”, cu care a obţinut locul patru în clasament.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Mihai Trăistariu la Eurovision 2006.

Citește totul despre:

Comentarii