Gabriela Firea și soțul ei, Florentin Pandele, locuiesc separat. Ea în București, el în Voluntari

Gabriela Firea locuiește separat de soțul ei, Florentin Pandele, rezultă din câteva documente care atestă adresele de domiciliu ale celor doi soți.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

10.01.2017 - 19:07

Gabriela Firea locuiește separat de soțul ei, Florentin Pandele, rezultă din câteva documente care atestă adresele de domiciliu ale celor doi soți.

Documentele au fost prezentate pe Internet, marți, de Ciprian Ciucu, acesta având funcția de consilier PNL la Primăria Capitalei.

Potrivit acestor acte, Gabriela Firea, primarul Capitalei, apare cu domiciliul în București - Sectorul 1. Pe de altă parte, soțul ei, Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, apare cu domiciliul în Voluntari (județul Ilfov).

"Cum îți e și cu familia asta tradițională de primari care m-a dat în judecată... unul stă în București, în Sectorul 1, altul stă în Voluntari", scrie consilierul Ciprian Ciucu, pe Facebook.

Ciprian Ciucu a fost dat în judecată de primarul Gabriela Firea, în octombrie 2016, care îi cere acestuia daune de 600.000 de lei drept daune "reputaționale".

În anul 2015, Ciprian Ciucu a fost președinte al Consiliului Național de Integritate (CNI).

Codul Civil al României are un paragraf intitulat "Îndatoririle soților", care prevede, printre altele, următoarele:

"(...) Ei au îndatorirea de a locui împreună. Pentru motive temeinice, ei pot hotărî să locuiască separat".

Citește totul despre:

Comentarii