Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Festivalul Mamaia 2006 are 19 concurenti

S-a incheiat preselectia pentru Festivalul Mamaia 2006 ce se va desfasura intre 23 si 26 august. Cei 19 candidati alesi dintre 80 de inscrisi la sectiunea de interpretare, cat si cele 16 piese din 109 prezentate in concursul de creatie asteapta, ...

Share

Ioana Floria 0 comentarii

31.07.2006 - 00:00
S-a incheiat preselectia pentru Festivalul Mamaia 2006 ce se va desfasura intre 23 si 26 august. Cei 19 candidati alesi dintre 80 de inscrisi la sectiunea de interpretare, cat si cele 16 piese din 109 prezentate in concursul de creatie asteapta, cu emotie, ridicarea cortinei. Spectacolul va fi prezentat de Horia Brenciu.
La preselectia pentru sectiunea de interpretare s-au prezentat 80 de concurenti, care au fost destul de emotionati, una dintre tinerele ce aspirau sa urce pe scena festivalului lesinand pe timpul probei. Dupa cum sustin membrii juriului, concurentii au o impresie gresita despre muzica promovata de acest festival. Tinerii cred ca vor face o impresie buna daca isi aleg piese foarte grele, mai vechi, care sa le solicite vocea. Drept dovada si-au ales piese din repertoriul Doinei Badea, Monicai Anghel sau Elenei Carstea, incercand sa imite nu numai vocea, ci si stilul de interpretare sau miscarea scenica. Organizarea - Televiziunea Romana - sustin ca festivalul promoveaza toate genurile de muzica usoara, iar concurentii isi pot demonstra calitatile vocale si intr-un mod original.
Dupa deliberari, juriul a decis ca pot participa la concurs: Aida Borovin din Buzau (19 ani), Alexandra Ana Maria Niculae din Bucuresti (21 ani), Alin Nicusor Vaduva din Olt (20 ani), Alina Dinca din Bucuresti (16 ani), Andreea Ionela Ioncea din Craiova (17 ani), Anisoara Mardare din Galati (27 ani), Catalina Ciobanu din Bucuresti (16 ani), Cosmin Gabriel Dragomir din Vrancea (18 ani), Cristian Craciun din Targu-Mures (31 ani), Dragos Chircu din Bucuresti (24 ani), trupa Edict din Chisinau, Florentina Catalina Ciuna din Calarasi (18 ani), Iasmina Mirabela Curca din Petrosani (21), Nora Anabella Denes din Cluj-Napoca (24 ani), Oana Ileana si Nicu din Dolj (17 ani), Ovidiu Fiurca din Cluj-Napoca (26 ani), Rada din Republica Moldova (28 ani) si Zaharia Mariam Anabtawi din Iasi (23 ani).
La sectiunea creatie au fost inscrise 109 piese. Doar 16 au fost selectate. In alegerea pieselor s-a pus accent pe originalitate si pe potentialul melodiilor de afirmare in topurile preferintelor publicului. Acestea sunt: "Tu esti mi corason", "Chiar daca pari nebun", "Clipe cu tine", "Vreau sa te regasesc", "Tot ce vreau, vreau", "Aproape de cer", "Zi de zi", "Muza mea", "Acolo unde stii", "Poti visa", "Mi-a ramas doar amintirea ta" , "De dragul tau", "Rece ghetar", "Fata stie ce vrea" si "Numai tu".

Citește totul despre:

Comentarii

loading...