14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuDivorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt este inevitabil. Nu există cale...

Divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt este inevitabil. Nu există cale de reconciliere, spun prietenii lor

O sursă apropiată actriței Angelina Jolie a dezvăluit că nu există cale de reconciliere între ea și Brad Pitt, iar din acest motiv procesul de divorț merge înainte, informează joi ziarul spaniol La Vanguardia citat de Agerpres.

Aceste informații apar după ce, acum o săptămână, apăruseră zvonuri potrivit cărora Angelina Jolie a suspendat procedura judiciară prin care a solicitat divorțul de Brad Pitt, în schimbul unei promisiuni a acestuia că va renunța la băutură.

Totuși, potrivit unor prieteni apropiați ai fostului cuplu, niciunul dintre ei nu mai dorește să ofere o a doua șansă relației lor.

Sursele au confirmat că procesul de divorț își urmează cursul și că presupusa reconciliere despre care vorbesc mass-media este departe de a fi o realitate.

TMZ, portalul de informații privind celebritățile, a primit informații care asigură că Brad Pitt și Angelina Jolie luptă în continuarea pentru custodia copiilor și pentru împărțirea proprietăților deținute în comun și nu vor reveni asupra deciziei luate.

Unul dintre motivele pentru care nu va exista o a doua șansă pentru cuplul Pitt-Jolie sunt acuzațiile pe care actrița le-a lansat cu privire la comportamentul abuziv al lui Brad Pitt față de copiii lor.

În urma investigației desfășurate de poliția din Los A?ngeles și FBI privind comportamentul lui Brad Pitt, actorul a fost absolvit de acuzații, însă acestea i-au provocat o criză emoțională profundă, care l-a distanțat de Angelina Jolie.

Brad Pitt nu și-a ascuns intențiile cu privire la copiii săi, aflați în fruntea listei sale de priorități, la fel ca și Angelina Jolie, astfel încât procesul de divorț se anunță foarte lung și va dura până să fie tranșat în tribunale.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...
Ultima oră
Pe aceeași temă