Divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt este inevitabil. Nu există cale de reconciliere, spun prietenii lor

O sursă apropiată actriței Angelina Jolie a dezvăluit că nu există cale de reconciliere între ea și Brad Pitt, iar din acest motiv procesul de divorț merge înainte.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 17.08.2017 - 12:33

O sursă apropiată actriței Angelina Jolie a dezvăluit că nu există cale de reconciliere între ea și Brad Pitt, iar din acest motiv procesul de divorț merge înainte, informează joi ziarul spaniol La Vanguardia citat de Agerpres.

Aceste informații apar după ce, acum o săptămână, apăruseră zvonuri potrivit cărora Angelina Jolie a suspendat procedura judiciară prin care a solicitat divorțul de Brad Pitt, în schimbul unei promisiuni a acestuia că va renunța la băutură.

Totuși, potrivit unor prieteni apropiați ai fostului cuplu, niciunul dintre ei nu mai dorește să ofere o a doua șansă relației lor.

Sursele au confirmat că procesul de divorț își urmează cursul și că presupusa reconciliere despre care vorbesc mass-media este departe de a fi o realitate.

TMZ, portalul de informații privind celebritățile, a primit informații care asigură că Brad Pitt și Angelina Jolie luptă în continuarea pentru custodia copiilor și pentru împărțirea proprietăților deținute în comun și nu vor reveni asupra deciziei luate.

Unul dintre motivele pentru care nu va exista o a doua șansă pentru cuplul Pitt-Jolie sunt acuzațiile pe care actrița le-a lansat cu privire la comportamentul abuziv al lui Brad Pitt față de copiii lor.

În urma investigației desfășurate de poliția din Los A?ngeles și FBI privind comportamentul lui Brad Pitt, actorul a fost absolvit de acuzații, însă acestea i-au provocat o criză emoțională profundă, care l-a distanțat de Angelina Jolie.

Brad Pitt nu și-a ascuns intențiile cu privire la copiii săi, aflați în fruntea listei sale de priorități, la fel ca și Angelina Jolie, astfel încât procesul de divorț se anunță foarte lung și va dura până să fie tranșat în tribunale.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...