Cristi Minculescu va părăsi trupa Iris, la finalul lunii august. Fondatorul grupului, Nelu Dumitrescu, a anunţat ce se va întâmpla cu celebra formaţie

Cristi Minculescu, chitaristul Valter Popa şi basistul Doru Borobeică au decis să părăsească celebrul grup Iris, urmând să mai onoreze, în această formulă, concertele până la finalul lunii august,.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

08.07.2017 - 21:08

Cristi Minculescu, chitaristul Valter Popa şi basistul Doru Borobeică au decis să părăsească celebrul grup Iris, urmând să mai onoreze, în această formulă, concertele până la finalul lunii august, a susţinut Nelu Dumitrescu, bateristul trupei, pentr News.ro.

Contactat telefonic, Nelu Dumitrescu a declarat pentru News.ro că va continua sub numele Iris cu Relu Marin (clape) şi cu alţi artişti pe care îi va anunţa în curând.

„Eu m-am tratat de cancer timp de şapte luni. După ce am venit din spital, mi-au întors spatele. Aşa se întâmplă de un an. În timpul ăsta, el (Cristi Minculescu, n.r.) i-a convins pe ceilalţi doi, Valter Popa şi Doru Borobeică, să îşi facă drumul lor. Eu o să rămân cu Relu Marin”, a explicat Nelu Dumitrescu.

El a precizat că în luna august se încheie contractul pe care Minculescu l-a semnat cu Iris şi că, din acel moment, fiecare va începe alte proiecte.  „La o vârstă înaintată, nu te mai poţi juca. Eşti în linie dreaptă. Este treaba lor. O să spună că nu ne mai înţelegem muzical”.

„M-am zbătut toată viaţa şi am încercat. L-am primit cu braţele deschise înapoi, în condiţiile date de el - Cristi Minculescu & Iris -, dar să faci aşa ceva... Colegii, presa şi oamenii apropiaţi au dorit să fim din nou împreună. Mereu au fost probleme, dar asta se întâmplă peste tot şi se rezolvă. Acum el a făcut pasul ăsta. El a creat dezbinare în trupă. Iris merge mai departe. Vom lansa şi piese noi - pentru că tot el nu a vrut în perioada asta să compună. În septembrie vom lansa un single, iar la anul vom sărbători 40 de ani, pentru că, de ce să nu spun, nu a avut chef să se implice anul ăsta, când se împlineau”, a mai adăugat Nelu Dumitrescu pentru News.ro.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...