23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCine va câştiga Zmeura de Aur în acest an

Cine va câştiga Zmeura de Aur în acest an

Lungmetrajul SF "Transformers: Age of Extinction", regizat de Michael Bay, are cele mai mari şanse să primească anul acesta distincţia Zmeura de Aur, întrucât a primit cele mai multe nominalizări, şapte, inclusiv la categoriile "cel mai prost film", "cel mai prost scenariu" şi "cel mai prost regizor", informează Mediafax.

Acest film a ocupat locul cinci în topul celor mai populare filme din Statele Unite, în 2014, cu încasări de 245 milioane de dolari, iar pe plan mondial a generat încasări de peste 1 miliard de dolari.

Topul producţiilor cu cele mai multe nominalizări este urmat de filmul " The Legend of Hercules" şi lungmetrajul "Saving Christmas" . Producătorii cele de-a 36-a ediţii a galei Zmeura de Aur, au declarat, marţi,  că cele două pelicule vor concura, fiecare, la şase categorii de premii, relatează Mediafax.

 Se pare că Cameron Diaz va concura la categoria "cea mai proastă actriţă" pentru rolurile interpretate în comediile romantice " The Other Woman" şi "Sex Tape", dar şi la categoria "cea mai proastă actriţă în rol secundar" pentru evoluţia ei din pelicula "Annie". Actriţa a fost nominalizată şi la categoria "cel mai prost cuplu dintr-un film" alături de Jason Segel, partenerul ei de pe afişul lungmetrajului "Sex Tape".

Multe nominalizări a primit şi Seth MacFarlane pentru satira sa inspirată din Vestul sălbatic "A Million Ways to Die in the West", inclusiv la categoria "cel mai prost actor", dar şi la categoria "cel mai prost cuplu de actori", alături de Charlize Theron, şi "cel mai prost regizor".

Un alt actor despre care se vorbeşte că ar putea primi distincţia Zmeura de Aur este Kelsey Grammer. El  a fost nominalizat la categoria "cel mai prost actor în rol secundar" pentru patru filme în care a jucat anul trecut: "The Expendables 3", "Legends of Oz", " Think Like a Man Too" şi "Transformers ".

Favorit la Zmeura de Aur este şi Adam Sandler. Actorul a fost nominalizat pentru rolul său din comedia romantică " Blended". Drew Barrymore, colega de distribuţie a lui Sandler, a fost ,de asemenea, nominalizată pentru evoluţia ei.

În acest an, a fost înfiinţată o nouă categorie, premiul celor care se căiesc, premiu al cărui scop este acela de a onora un fost câştigător al Zmeurei de Aur care a reuşit să fie apreciat ulterior de criticii de specialitate.

Câştigătorul acestei categorii va fi stabilit pe baza voturile online, exprimate de public. La această categorie au fost nominalizaţi Ben Affleck, Jennifer Aniston, Mike Myers, Keanu Reeves şi Kristen Stewart.

Câştigătorii Zmeurei de Aur, trofeul acordat celor mai proaste filme, vor fi anunţaţi pe 21 februarie, cu o zi înainte de decernarea premiilor Oscar.

Cele mai citite

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă