Cei doi contabili vinovați pentru încurcarea numelor câștigătorilor de la Oscar au primit amenințări cu moartea

Cei doi contabili ai companiei PricewaterhouseCoopers (PwC) responsabili de gafa umilitoare produsă la premiile Oscar de duminică beneficiază de măsuri de securitate, a anunțat compania la care aceștia sunt angajați.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 03.03.2017 - 09:48

Cei doi contabili ai companiei PricewaterhouseCoopers (PwC) responsabili de gafa umilitoare produsă la premiile Oscar de duminică beneficiază de măsuri de securitate, a anunțat compania la care aceștia sunt angajați, informează Reuters citată de Agerpres.

Potrivit firmei de contabilitate, au fost luate măsuri de securitate la locuințele lui Brian Cullinan și Martha Ruiz după gafa de duminică când cei doi au încurcat plicurile care conțineau numele câștigătorului premiului pentru cel mai bun film, fapt ce a dus la anunțarea eronată de către prezentatorii Warren Beatty și Faye Dunaway a peliculei "La La Land" și nu "Moonlight", cum era de fapt.


Citește și: Contabilii responsabili pentru gafa de la premiile Oscar au interdicție să mai participe la eveniment

„Ne cerem scuze <<Moonlight>>, <<La La Land>>, lui Warren Beatty, Faye Dunaway și telespectatorilor galei Oscarurilor pentru eroarea care a fost comisă în timpul anunțării câștigătorului de la categoria cel mai bun film. Prezentatorilor li s-a dat plicul de la o altă categorie și când au descoperit acest lucru, situația a fost corectată imediat. În prezent investigăm cum s-a putut întâmpla acest lucru și ne exprimăm regretele profunde. Apreciem grația cu care nominalizații, Academia, canalul ABC și Jimmy Kimmel au gestionat situația", a precizat firma într-un comunicat.


PwC nu a oferit detalii cu privire la măsurile care au fost luate, însă site-ul TMZ.com, specializat în informații despre vedete, susține că cei doi ar fi primit amenințări cu moartea pe rețelele de socializare și că fotografii cu casele în care aceștia locuiesc au fost publicate online.

Cullinan, care a publicat pe Twitter o fotografie din culise cu Emma Stone — care ulterior a fost ștearsă — cu doar câteva momente înaintea gafei, și Ruiz au primit, miercuri, o interdicție din partea Academiei americane de film de a mai participa la acest eveniment în viitor.

Managerul de scenă de la Oscar, Gary Natoli, a afirmat pentru site-ul hollywoodyan TheWrap că cei doi au înghețat în culise când lucrurile au luat o turnură greșită la ceremonia de duminică.

Natoli a declarat că stătea lângă Ruiz când actorii Warren Beatty și Faye Dunaway au anunțat greșit numele câștigătorului premiului pentru cel mai bun film. ''Ne-am uitat circa zece secunde și în tot acest timp Martha nu era la mai mult de un metru și jumătate de noi. Când a fost anunțat ''La La Land'' ea nu a încercat să-mi atragă atenția, nu a spus nimic. Și se presupune că ar fi trebuit să memoreze câștigătorii'', a spus Natoli pentru TheWrap.

Mai bine de un minut a trecut până când Cullinan a spus în culise că ceva nu este în regulă, mai arată sursa citată.

Gafa — considerată deja cea mai gravă din istoria Academiei americane — a forțat PwC să-și ceară scuze la scurt timp după cele întâmplate. "Prezentatorilor li s-a dat plicul de la o altă categorie și când au descoperit acest lucru, situația a fost corectată imediat. În prezent investigăm cum s-a putut întâmpla acest lucru și ne exprimăm regretele profunde. Apreciem grația cu care nominalizații, Academia, canalul ABC și Jimmy Kimmel au gestionat situația", se menționează în comunicatul emis de companie.

Cullinan și Ruiz sunt angajați cu funcții înalte la PricewaterhouseCoopers. Ei vor rămâne parteneri în cadrul companiei, însă nu se vor mai afla în echipa de la Oscar.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...