Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cât de bine este păzit patronul Facebook

Victimă a recrudescenţei ameninţărilor cu moartea proferate online, patronul reţelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, şi-a întărit serviciul de securitate de la domiciliu, informează site-ul 20minutes.ch, citat de Agerpres.

Share

Carla Popa 0 comentarii

Actualizat: 17.02.2016 - 23:21

Victimă a recrudescenţei ameninţărilor cu moartea proferate online, patronul reţelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, şi-a întărit serviciul de securitate de la domiciliu, informează site-ul 20minutes.ch, citat de Agerpres

Securitatea este una dintre priorităţile marilor patroni din high-tech, iar în cazul lui "Zuck" nu este vorba de securitate cibernetică, ci de protecţie fizică. Potrivit site-ului Pagesix, casa din Palo Alto (California) a lui Zuckerberg este păzită de acum prin rotaţie de 16 gărzi de corp. 

Patronul Facebook a sporit măsurile de siguranţă după ce a primit, la fel ca alte personalităţi din Silicon Valley, ameninţări la adresa familiei din partea unor utilizatori au reţelei de socializare.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...