Mărturie tulburătoare a lui Kim Kardashian, despre jaful care a traumatizat-o. Vedeta s-a temut că nu-şi va mai vedea niciodată copiii

Vedeta de televiziune, Kim Kardashian a fost atacată în apartamentul în care locuia la Paris. Hoţii au sustras bijuterii în valorae de 11 milioane de dolari şi au ameninţat-o pe Kim cu pistolul.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 04.10.2016 - 15:35

Ţinta unui jaf armat în Paris, vedeta americană, Kim Kardashian, a mărturisit că cea mai mare spaimă a sa a fost gândul că nu-şi va mai vedea niciodată copiii. Ea s-a temut că hoţii o vor agresa şi îi vor lua viaţa, în timpul jafului care a avut loc în noaptea de duminică spre luni. Agresorii, care purtau uniforme de poliţişti, au sustras din apartamentul vedetei bijuterii în valorae de şapte milioane de dolari şi un inel estimat la patru milioane de dolari, scrie Daily Mail.


Citeşte şi: Kim Kardashian a fost amenințată cu arma de bărbați mascați, la Paris


Starul american a declarat că dormea în timp ce mai mulţi bărbaţi au pătruns în apartamentul său din Paris. Kim a încercat să-şi sune bodyguardul, Pascal Duvier, însă, unul dintre agresori i-a smuls telefonul din mână. Din fericire, în apartamentul cu două etaje se mai afla şi prietena vedetei, Simone Harouche, care a reuşit să-l contacteze pe bodyguard. În acel moment, Duvier le însoţea pe surorile victimei, Kendall şi Kourtney, la o petrecere din apropierea hotelului, unde a avut loc incidentul. Bărbatul a ajuns la locaţie la doar două minute după ce hoţii au părăsit incinta.


Citeşte şi: Kim Kardashian a fost jefuită după ce hoții i-au văzut bijuteriile pe Instagram


Starul american i-a implorat pe cei cinci atacatori să-i cruţe viaţa, menţionând că este mama a doi copii, însă aceştia au ignorat-o, au târât-o din pat şi i-au legat încheieturile cu cătuşe din plastic, iar pe gură i-au lipit bandă adezivă, lăsând-o în baie, a declarat o sursă pentru revista People.

Kim le-a explicat poliţiştilor că nu a înţeles nimic din ce au spus hoţii, însă, aceştia repetau constant cuvântul “ring”  (n.r. inel), dându-şi seama că este vorba de bijuteria pe care soţul său, Kanye West i-a făcut-o cadou. 

Imediat după acest incident, fiica cea mare a familiei Kardashian s-a îmbarcat într-un avion privat şi a plecat la New York, unde a aşteptat-o chiar soţul, Kanye West, care, în momentul atacului, se afla pe scena unui festival de muzică din oraş. Imediat ce a fost informat de episodul violent prin care a trecut soţia sa, acesta şi-a încheiat spectacolul şi a părăsit scena. 


Citeşte şi: Kim Kardashian s-a întors la New York

 

Citește totul despre:

Comentarii