13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialUn rucsac numit Evelyn face furori pe internet (P)

Un rucsac numit Evelyn face furori pe internet (P)

Primavara lui 2017 a adus cu ea un nou accesoriu statement in garderoba femeilor pasionate de moda. De la modelele cu accente rock, din piele neagra, pana la cele mai vesele combinatii cromatice si printuri florale, orice fashionista si-a cumparat un rucsac dama.

Daca urmaresti blogurile de fashion si site-urile cu genti online, probabil ai vazut deja rucsacul Evelyn pe internet.

I-am contactat pe cei de la Adona.ro, care ne-au spus ca pentru acest rucsac Evelyn, cererea publicului este cu 45% mai mare decat media lor. In prima saptamana de cand a fost postat pe site-ul www.adona.ro, peste 1000 de cliente au dorit sa il comande. Stocurile au trebuit sa fie refacute in cel mai scurt timp, pentru a putea livra cate un rucsac fiecarei femei care il comandase.

Ce are atat de special acest rucsac? Catalina Radu, manager Adona, ne-a spus care este explicatia pentru care Evelyn pare sa fie produsul anului 2017: „In fiecare an, clientele noastre fidele isi aleg un produs de 5 stele. Ce inseamna acest lucru? Geanta preferata primeste in timp foarte scurt review-uri cu punctaj maximum pe site-ul nostru. In acest fel ne dam seama cat de promitatoare este o geanta. Anul acesta, Evelyn a avut un feedback 100% pozitiv, intr-un timp record. Testimonialele au atras si mai multa incredere, iar informatia s-a propagat pe intreg internetul.”

In general, dar si in particular – rucsacul Evelyn –,  produsele Adona.ro sunt apreciate datorita corectitudinii preturilor, in raport cu calitatea. Fiind importante de la furnizori exclusiv din Europa, rezistenta si aspectul acestor genti este superior fata de cele de la multe alte magazine online.

Rucsacul Evelyn (vezi fotografia cu fashion bloggerul Laura Veronica Sima) are un design relativ simplu, cu detalii trendy. Cu o estetica similara gentilor marilor branduri, produsele Adona.ro ofera clientilor o calitate excelenta a produselor sale.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă