9.9 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialSprider deschide al 17-lea magazin din România

Sprider deschide al 17-lea magazin din România

Sprider Stores, unul dintre cei mai importanţi retaileri vestimentari din sud-estul Europei, îşi continuă expansiunea în România prin deschiderea celui de-al 17-lea magazin din ţară, la Oradea, în cadrul Era Shopping Park, proiect inaugrat în acest oraş în urmă cu doi ani.

 

Noul magazin, ce ocupă o suprafaţa utilă de 850 mp, este lansat cu o investiţie de aproximativ 1 milion de euro.

Oradea devine astfel al doilea oraş, după Bucureşti, unde compania operează mai mult de un magazin.

De asemenea, noul Sprider Stores aduce o noutate în ceea ce priveşte conceptul, acesta fiind primul magazin în care se regăsesc noile tendinţe în amenajare prezente la nivel regional. Conform noului concept, spaţiul interior este alocat în mod mai eficient şi amenajat pentru a pune în valoare cele 3 branduri ale companei, Aggressive, Soul Rebel şi Emilio Corali, precum şi secţiunile de haine pentru copii, Sprider Home -accesorii pentru locuinţă, accesorii, încălţăminte şi lenjerie.

“În planurile noastre iniţiale de extindere, Oradea a fost unul dintre primele oraşe în afara Bucureştiului către care ne-am orientat, acesta oferind acces la o bază de potenţiali clienţi de peste 600.000 de locuitori din oraş şi regiunea Bihor”, a declarat Constaninos Pipinelis, Director General, Sprider Stores România.

Reţeaua Sprider Stores a intrat pe piaţa din România în anul 2007, printr-o unitate deschisă la City Mall, şi a ajuns să opereze în patru ani peste 23.000 mp de spaţii comerciale în întreaga ţara, în oraşe precum Bucureşti, Arad, Cluj, Timişoara, Buzău, Piteşti, Bacău, Brăila, Iaşi, Suceava, Oradea şi Târgu Mureş. Până în prezent, compania a investit circa 20 de milioane de Euro în amenajarea unităţilor sale în România.

Sprider Stores este cel mai important retailer vestimentar în sud-estul Europei. În prezent, grupul operează 115 magazine în ţări precum Grecia, România, Polonia, Serbia, Cipru, Bulgaria şi Fosta Republică Iugoslava a Macedoniei. Sprider Stores a fost înfiinţat în 1971.

Cele mai citite

Ministrul Andrei Spînu, din echipa Maiei Sandu, îi acuză de trădare pe politicienii care s-au dus la Moscova

Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii al Republicii Moldova, îi acuză de trădare pe acei politicieni care și-au ținut congresul la Moscova. Înainte să fie numit ministru,...

Consecințele unui linșaj mediatic

Lapidarea doctorului Cătălin Cârstoiu în piața publică este cea mai clară radiografie a societății românești. Nimeni din breasla medicală nu i-a sărit în apărare,...

Ministrul Andrei Spînu, din echipa Maiei Sandu, îi acuză de trădare pe politicienii care s-au dus la Moscova

Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii al Republicii Moldova, îi acuză de trădare pe acei politicieni care și-au ținut congresul la Moscova. Înainte să fie numit ministru,...
Ultima oră
Pe aceeași temă