12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialPrimul magazin multibrand pentru rochii de mireasă s-a deschis în COCOR

Primul magazin multibrand pentru rochii de mireasă s-a deschis în COCOR

La etajul 1 al centrului comercial COCOR s-a deschis primul magazin multibrand pentru rochii de mireasă, Boutique d’E-mariage.

Proiectul este o iniţiativă a E-mariage, organizatorul Târgului Naţional de Nunţi şi reuneşte în premieră creaţiile a peste 15 designeri români şi străini.

Pe o suprafaţa de 100 mp, Boutique d’E-mariage expune peste 100 de modele de rochii de mireasă, la preţuri care pornesc de la 1.500 lei şi ajung la 12.000 lei.

Printre designerii care îşi expun creaţiile în acest magazin sunt: Rosemarie, Eddy K, Marithe, Mistral Fashion, Bella Sposa, Călin Events, Andre Salon, Creal Design, Aura Top Class Design, White Simphony, White Pearl, Brumihar, Cosmina Englisian, Natalia Vasiliev, Brides Boutigue, Happy Bride, Spose di Gia etc.

“Am ales să deschidem primul Boutique d’E-mariage în COCOR datorită amplasării sale, în centrul capitalei, dar şi datorită multiplelor avantaje pe care acest centru comercial le poate pune la dispoziţia chiriaşilor. Astfel, vom folosi spectaculoasa expunere a mediafatadei Cocor pentru a oferi viitoarelor mirese 15 secunde de celebritate pe ecranele sale chiar în ziua nunţii lor. Este un cadou pe care îl oferim în premieră pe piaţa din Europa” declară Alin Caraman, Director General E-mariage.

 

„Deschiderea Boutique d’E-mariage face parte din strategia COCOR de a lansă concepte noi pe piaţă românească. Printre acestea se număra Galeria Designerilor Români — singurul magazin multibrand care reuneşte creaţiile a 34 designeri români, Galeriile Sabion — desemnat recent “Cel mai frumos magazin din lume”, wine-bar-ul Vinexpert etc.” a declarat Mirela Mihăilescu, Director Comercial Cocor S.A.

Boutique d’E-mariage este un proiect lansat de portalul de nunţi E-Mariage.ro, organizatorul celui mai important târg de nunţi din România.

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă