22 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialNoile tendinţe în hair design pentru anul 2011

Noile tendinţe în hair design pentru anul 2011

Cei mai renumiţi stilişti şi designeri s-au întâlnit la Gala Wella pentru a prezenta tendinţele în coafură, modă şi stil pentru 2011.

Au defilat pe podiumul de la Gala Wella peste 100 de modele, ale caror coafuri au purtat semnătura hairstiliştilor din Echipa Wella si Wella Winners sub coordonarea maestrului Constantin Ilie. Echipa Wella este reprezentată de hairstilişti renumiţi: Emil Hurubean, Arabella Saulig, Ioana Dobre, Luminiţa Cacarumbas, Alina Rau, Mirela Gonciulea, Ovidiu Cristea, Razvan Andrei, Eduard Virag, Attila Bereczki, Roxana Oprea si Alina Colteanu.

Anul 2011 va fi dominat de patru trend-uri importante: Pashonista, Glamazon, Lumina şi Polaris.

Pashonista pentru femeia sexy
 
Pashonista, fuziune între cuvintele pasional şi fashion, este trendul ce recreează stilul feminin, o poveste dominată de culoarea roşu, în toate nuanţele sale. Forma părului este fluidă, lungimea fiind medie şi lungă, iar valurile de culori roşu-violet pot fi combinate cu arămiu şi frez. Vestimentaţia urmăreşte linia corpului, rafinamentul şi stilul fiind puse în valoare de accentele de bej nude.

Glamazon pentru femeia modernă, pasionată de natural

Glamazon reprezintă călătoria amazoanei în mediul urban. Cuvintele de bază sunt frumuseţea naturală, iar culoarea predominantă a părului este cea inspirată de pământ. Pe părul lung şi mediu, strat după strat, se întrepătrund irizaţii de maro, reci şi calde, înnobilate de accente de inspiraţie high-tech, foarte moderne. Elementele de inspiraţie tribală se îmbină cu elemente futuriste, rezultând astfel combinaţii spectaculoase. Vestimentaţia merge pe tricotaje, piele, blană, franjuri, ciucuri şi aplicaţii metalice.

Lumina pentru femeia feminină
 
În cazul trendului Lumina, cuvântul cheie este „metal”. Culorile metalice, argintiul şi auriul se reflectă pe păr în nuanţe de roze, bej şi gri. Vorbim despre pasteluri în combinaţii creative, forme futuriste, pe păr scurt şi mediu, dar care păstrează o formă plină, ovală în partea din faţă şi foarte fluidă în partea din spate. Coafurile si tunsorile sunt asimetrice, precise. Vestimentaţia este dominată şi ea de culori metalice, argintiu şi auriu, iar, ca noutate, şoldurile sunt mai pronunţate decât umerii, formă fiind asemănată cu literă X.

Polaris pentru femeia puternică si elegantă

Polaris este un trend cu mesaj, ce trage un semnal de alarmă asupra schimbărilor de temperatură şi echilibru. Culorile sunt monocrome, formele sunt simetrice, iar combinaţia de cuvinte cheie este new-kraft, noua artă a meşteşugului. Culoarea este construită pe formă, pornind de la o bază închisă, un negru compus, şi trecând apoi, prin intermediul unui degrade gri, către o zonă de alb. În ceea ce priveşte vestimentaţia, predomină negrul, cu diferite texturi: dantelă, catifea, mătase. Deşi pare un trend dur, liniile urmează forma corpului şi scot în evidenţa feminitatea într-un mod sofisticat, elegant şi subtil.
 
Tot sâmbătă am fost martorii live ai unei fuziuni cu totul originale între hair-styling şi muzică rock. Stiliştii Fason şi formaţia Life on Mars au prezentat turneul Rock-A-Holic Hair Design, ce va debuta pe 26 noiembrie, desfăşurându-se în câteva cluburi bucureştene.  

Cele mai citite

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...

Donald Trump a afirmat că are „ o problemă reală” cu judecătorul din procesul său de la New York

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere...
Ultima oră
Pe aceeași temă