22.8 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialNoile colecţii toamnă-iarnă intră din 20 septembrie în Galeria Designerilor Români din...

Noile colecţii toamnă-iarnă intră din 20 septembrie în Galeria Designerilor Români din Cocor

Noile colecţii toamnă-iarnă 2011/2012 vor fi prezentate publicului în 21-22 septembrie, în cadrul Cocor Fashion Days.
 
Colecţiile de toamnă-iarnă 2011-2012 ale celor mai cunoscuţi designeri români pot fi găsite începând din 20 septembrie în Galeria Designerilor Români din Cocor Store, singurul magazin multibrand din România care reuneşte creaţiile a peste 30 de designeri autohtoni.
 
  Pe lângă designerii deja prezenţi în Galeria de la etajul 2 al magazinului Cocor, patru noi creatori îşi fac intrarea direct cu colecţiile acestui sezon: Rhea Costa, Clara Rotescu, Laura Olteanu şi Ramona Cojocaru.
 
Colecţiile din acest sezon sunt caracterizate prin reînvierea elementelor clasice adaptate sub fluxul inspiraţional al fiecărui designer. Ca şi în sezonul anterior, mizăm pe diversitatea colecţiilor celor peste 30 de creatori prezenţi în Galerie, clienţii putând astfel să aleagă dintr-o gamă variată de ţinute. În plus, pasionaţii de modă au şansa de a urmări noile colecţii în cadrul Cocor Fashion Days care va fi organizat săptămâna viitoare” a declarat Mirela Mihăilescu, Director Comercial Cocor S.A.
  
 În perioada 21-22 septembrie 2011, Cocor Store va organiza în cadrul Galeriei Designerilor Români festivalul de modă Cocor Fashion Days, eveniment unde vor fi prezentate colecţiile de toamnă-iarnă ale celor mai cunoscuţi designeri din România.
 
  În acest sezon, designerii se joacă cu textură, contrastul şi culorile. Sunt asociate influenţele feminine cu cele masculine, culorile calde cu nuanţele metalic reci, sunt incorporate tendinţe vechi cu tendinţe noi şi se crează un echilibru intrigant între culori. 

Cele mai citite

Stoltenberg, după discuția purtată cu Klaus Iohannis: „România este esenţială pentru apărarea Flancului Estic al NATO”

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat marți seară, după discuţia cu preşedintele Klaus Iohannis, că România este esenţială pentru apărarea Flancului Estic...

După toate celelalte probleme, companiile vor fi lovite și de greva la Registrul Comerțului

Greva la Registrul Comerțului este de natură să afecteze companiile din România, explică un articol publicat pe site-ul termene.ro. Sindicatul Angajaților din Oficiul Național al...

Vești bune despre economie. S&P reconfirmă ratingul suveran al României și perspectiva stabilă

Agenţia de rating S&P a reconfirmat, în data de 12 aprilie, ratingul aferent datoriei guvernamentale a României la BBB-/A3 pentru datoria pe termen lung...
Ultima oră
Pe aceeași temă