Noi piese de lenjerie intimă în luna femeilor

Linia de lenjerie intimă sexy este extinsă în acest sezon cu piese clasice, confortabile, pentru fiecare zi, în nuanțe neutre de alb, negru și crem, cu finisaje impecabile și texturi de o calitate superioară. Naturalețe, simplitate și delicatețe sunt cele trei însușiri care definesc atât femeia comtemporană, care înțelege frumusețea dincolo de tipare, cât și caracteristicile care descriu noile piese de lenjerie intimă propuse. Aceste seturi pun în valoare și armonizează orice tip de siluetă, păstrând liniile clasice ale lenjeriei intime delicate și confortabile. Design-ul clasic este îmbinat cu mici accente din dantelă rafinată, care dau un aer elegant pieselor de lenjerie intimă. Texturile din care sunt create seturile sunt deosebit de delicate cu pielea, simplitatea fiind caracteristica principală. Unele modele de sutiene sunt presărate cu accente din dantelă, satin sau catifea care adaugă eleganţă printr-un mic detaliu.

Share

Ion Diamandi 0 comentarii

Actualizat: 27.02.2017 - 16:30

Pentru luna femeilor sunt propuse piese noi de lenjerie seducatoare, pentru fiecare zi. Linia de lenjerie intimă sexy este extinsă în acest sezon  de SevenSins.ro cu piese clasice, confortabile, pentru fiecare zi, în nuanțe neutre de alb, negru și crem, cu finisaje impecabile și texturi de o calitate superioară.

Naturalețe, simplitate și delicatețe sunt cele trei însușiri care definesc atât femeia comtemporană, care înțelege frumusețea dincolo de tipare, cât și caracteristicile care descriu noile piese de lenjerie intimă propuse. Aceste seturi pun în valoare și armonizează orice tip de siluetă, păstrând liniile clasice ale lenjeriei intime delicate și confortabile. Design-ul clasic este îmbinat cu mici accente din dantelă rafinată, care dau un aer elegant pieselor de lenjerie intimă.

Sutienele disponibile în noua linie de lenjerie intimă clasică se disting prin armonie, simplitate și bun gust. Acestea pun în valoare atât busturile voluptoase, cât și pe cele mai puțin pline și asigură un plus de încredere indiferent de momentul sau ocazia la care sunt purtate. Fie că preferințele se îndreaptă către un model de sutien cu push up, full–cup sau demi–cup, doamnele și domnișoarele vor descoperi în noua linie de lenjerie intimă clasică varianta care garantează atât confort, cât și o atitudine relaxată și încrezătoare.

Texturile din care sunt create seturile de lenjerie intimă sunt deosebit de delicate cu pielea, simplitatea fiind caracteristica principală. Unele modele de sutiene sunt presărate cu accente din dantelă, satin sau catifea care adaugă eleganţă printr-un mic detaliu.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...