17.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Sfatul specialistului. Cum îţi poţi adapta garderoba de vară pentru toamnă

FOTO. Sfatul specialistului. Cum îţi poţi adapta garderoba de vară pentru toamnă

Vremea de la începutul toamnei poate fi înşelătoare. Pentru a nu renunța complet la garderoba de vară, poți completa ținutele cu câteva elemente vestimentare. Astfel, specialista în modă Eliza Scarborough oferă câteva sfaturi utile pentru adaptarea look-ului la variațiile de temperatură.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea ţinutele de vară adaptate pentru toamnă.

De exemplu, o cămaşă subţire cu fundă, în culori pastel, purtată vara cu o fustă peste genunchi şi sandale cu toc, poate fi asortată toamna cu o vestă lejeră, pantaloni evazaţi şi pantofi cu toc, potrivit sfatului împărtășit de Scarborough pentru dailymail.co.uk. 

Tot astfel, o fustă cu dungi albe şi negre, care acoperă genunchii, purtată vara cu o bluză subţire de culoare aprinsă şi sandale asortate, poate construi o ţinută de toamnă interesantă alături de o bluză mulată, un sacou cu mâneci lungi şi o pereche de cizme cu toc mediu.

O rochie lungă din voal cu imprimeuri florale, asortată vara cu o pereche de sandale şi o geantă de aceeaşi culoare, poate fi purtată toamna cu cizme şi o eşarfă groasă, mare, prinsă în talie cu ajutorul unei curele.

De asemenea, pantalonii evazaţi, purtaţi în sezonul cald cu un top alb, suţire, fără mâneci, cu sandale sau pantofi decupaţi, pot fi purtaţi toamna cu o bluză cu mâneci scurte, o vestă lungă şi o pereche de botine cu toc.

Un pulover subţire, asortat vara cu pantaloni lungi şi pantofi decupaţi, balerini sau mocasini, poate fi purtat toamna cu o fustă peste genunchi, o pelerină şi o pereche de botine cu toc. 

Cele mai citite

Asigurări de sănătate: despăgubirile cresc cu 27% în 2023, potrivit UNSAR

Românii au accesat anul trecut, în baza asigurărilor voluntare de sănătate, servicii medicale în valoare de 458 milioane lei. Cifra este în creștere cu...

Revolut lansează, în premieră globală, în România, refinanțarea creditelor

Revolut, banca digitală cu 3,5 milioane de clienți retail în România și peste 40 de milioane de clienți la nivel global, a anunțat astăzi...

Jens Stoltenberg: România are un rol esențial în apărarea flancului estic al NATO

România este esențială pentru apărarea flancului estic al NATO, a spus Jens Stoltenberg, șeful NATO, după discuția avută marți cu președintele Klaus Iohannis, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă