13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialCombinatii de culori pentru toamna-iarna 2017! Cum sa realizeaza unghiile mate si...

Combinatii de culori pentru toamna-iarna 2017! Cum sa realizeaza unghiile mate si ce nuante sa alegi

O tendinta in materie de unghii care nu va disparea prea curand este manichiura mata. Usor de asortat atat la birou cat si la o petrecere, unghiile mate sunt trucul cu care nu ai cum sa dai gres. Evident, este nevoie de mai mult decat o oja mata pentru a atrage toate privirile. Asortate cu un model pe masura, vei face furori in randul prietenelor. Suna interesant? Ei bine, iata cateva sfaturi oferite de echipa Kareli.ro si modele de unghii care merita incercate si cum se realizeaza.

Bijuteriile negre. Negrul este negru, dar cand vine vorba de a imbraca unghiile, poti face negru chiar mai frumos si mai admirat prin adaugarea unor bijuterii pe unghiile tale. Alegeti bijuteriile negre pentru a adauga textura la unghiile dumneavoatra mate. Accesorizati unghiile cu mai multe bijuterii, nu ezitati sa impodobiti cat mai multe unghii, chiar daca vi se par prea incarcate, eleganta negrului va va transforma manichiura intr-una de invidiat, care va atrage cu siguranta toate privirile.

Rosu violet sau rosu de Burgundia. Cum se realizeaza unghiile mate in aceasta nuanta superba.

Incepeti cu stratul de baza pentru a va proteja unghiile de oja semipermanenta si pentru a le ajuta cele doua straturi sa adere mai bine. Odata ce stratul de baza se usuca, se aplica oja de unghii in nuanta aleasa de dumneavoastra, in cazul nostru Rosu violet, cunoscut si drept rosu de Burgundia.

Dupa uscarea lacului de unghii, acoperiti-l cu un strat de strat superior pentru a sigila culoarea si pentru a preveni spargerea sau ruperea. Dupa ce si acest strat s-a uscat aplicat un lac cu efect de matifiere si lasati sa se usuce.

Albastru si auriu. De o eleganta iesita din comun, unghiile albastre se completeaza perfect cu stralucitorul auriu. La fel ca si la unghiile rosu violet, se aplica stratul de baza, apoi, dupa ce s-a uscat, aplicam culoarea noastra in doua straturi si dupa ce s-au uscat bine, completam cu stratul de finish mat. Dupa ce am obtinut efectul dorit, aplicam cateva fasii aurii peste unghiile noastre. Efectul este unul WOW, iar unghiile nu au cum sa nu fie admirate. Fasiile de culoare aurie se pot aplica si sub stratul de finisare mat, daca va doriti ca unghiile sa fie complet mate.

Unghii negre cu varf lucios. Unghiile negre, mate, nu au fost niciodata mai uimitoare ca atunci cand au un varf lucios. In primul rad, aplicati stratul de baza, apoi peste el se aplica oja neagra. Din nou, decideti cate straturi de oja aplicati, in functie de cat de intensa va doriti sa fie culoarea. Atunci cand sunteti multumiti, aplicati stratul de finish mat pentru a obtine efectul de matifiere. Apoi aplicati pe varful unghiei oja neagra lucioasa pentru a crea delimitarea unghiilor.

Rosu floral. Un alt model pe care-l puteti incerca in aceasta toamna-iarna 2017 este rosu cu motive florale. Dupa cum sugereaza si numele veti adauga diverse modele de flori pe unghiile dumneavoastra de un rosu sangeriu. La fel ca si la modelele precedente, procedura este identica. Se adauga stratul de baza, oja in cate staturi doriti, in fuctie de preferinte, si finishul cu efect de matuire. Inelalurul se lasa nevopsit, pentru realizarea modelului.

Cele mai citite

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Legea pentru prevenirea şi eliminarea violenţei şi hărţuirii la locul de muncă, promulgată de Klaus Iohannis

Legea iniţiată de Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale (MMSS) pentru ratificarea Convenţiei privind prevenirea şi eliminarea violenţei şi hărţuirii la locul de muncă a...

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...
Ultima oră
Pe aceeași temă