13.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialCarduri în valoare de 80 lei pentru primii 100 de clienţi H&M

Carduri în valoare de 80 lei pentru primii 100 de clienţi H&M

În ziua deschiderii fiecărui magazin H&M din Romania, primii 100 de clienţi vor primi un Fashion Card  in valoare de 80 de lei, care va putea fi folosit în orice magazin H&M autohton.

Până în vara lui 2011, H&M va opera şase magazine în România. După ce şi-a anunţat intrarea pe piaţă cu deschiderea magazinelor din AFI Palace Cotroceni şi Unirea Shopping Centre la sfârşitul lui martie (25 si 26 martie), H&M va deschide încă trei magazine în Bucureşti şi unul în Braşov.

Deschiderea magazinului H&M din Băneasa Shopping City este planificată pentru 31 martie, iar magazinele din Plaza Romania şi Bucureşti Mall se vor deschide pe 8, respectiv 15 aprilie.

Primul magazin H&M din afara Bucureştiului se va deschide la Braşov, în Unirea Shopping Center, pe data de 29 aprilie 2011.

“Ne bucurăm să anunţăm deschiderea a încă 4 magazine H&M în România în această primăvară. Suntem nerăbdători să ne surprindem clienţii din România şi să le oferim modă de cea mai bună calitate la cel mai bun preţ, atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe”, a declarat Carlos Duarte, county manager H&M pentru România.

Preţurile produselor disponibile în România vor varia între 39.30 lei pentru cămăşi bărbăteşti şi 129.90 lei pentru jachete de femei. Rochiile lungi de vară, jeans-ul şi pantalonii pentru femei vor fi disponibili la preţul de 89.90 lei, în timp ce cămăşile de damă vor costa 59.90 lei.

 

 

 

Cele mai citite

Rusia susține că a doborât 50 de drone ucrainene. Doi civili și-au pierdut viața

Ministerul rus al Apărării a transmis sâmbătă că apărarea sa antiaeriană a interceptat şi distrus 50 de drone ucrainene în cursul nopţii, respingând unul...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Marcel Ciolacu, despre inflație: “Reuşim să o ducem într-un trend descendent… suntem în drumul economic corect”

Marcel Ciolacu, în calitate de prim-ministru, subliniază că inflația are o tendință descendentă, iar acest lucru devine evident în fiecare lună. În plus, el...
Ultima oră
Pe aceeași temă