16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecial6 piese "vitale" pentru garderoba ta

6 piese “vitale” pentru garderoba ta

Adaptarea la trenduri face ca moda să fie amuzantă, dar este indicat să faci câteva investiţii vestimentare care îţi vor fi de folos în multe situaţii. Cumpără-ţi câteva lucruri clasice. Iată cele şase piese vestimentare care nu trebuie să-ţi lipsească din dulap:

1. Blugii pană, de culoare închisă. Ei au început să fie la modă în anii ’70, odată cu starurile rock. Nu trebuie să fie foarte strâmţi şi se pot asorta la orice. Pentru a le menţine culoarea vie cât mai mult timp, întoarce-i pe dos când îi speli si prinde-i pe sârmă de talie, ca să le păstrezi forma.

2. Un tricou gri. Alegerea formei lui este o opţiune personală. Fie că este larg, cu decolteu în formă de V sau unul mai adânc, culoarea este foarte permisivă şi se potriveşte cu nuanta oricărui tip de ten. Spre deosebire de alb, care poate constrasta neplăcut cu pielea, griul se asortează si cu o fustă mini, neagră, cu blugi din denim sau cu un colier mare. Vedete ca Heidi Klum şi Jennifer Aniston îl preferă.

3. Colanţi. Nu ai niciun motiv să nu-i porţi. Cumpără-ţi unii mai lungi şi unii mai scurţi, ia-ţi şi negri, dar şi de culoarea pielii. Poţi să-i porţi pe sub o rochie mai îndrăzneaţă şi scurtă.

4. Un pulover mai lung, gen rochiţă. În primul rand, e foarte comfortabil. Dacă alegi un pulover mai strâmt, accentuează-ţi formele corpului purtând colanţi pe dedesubt. În plus, îl poţi purta şi cu tocuri şi cu pantofi cu talpă plată. Un alt avantaj al acestui pulover: nu este pretenţios la spălat. Diane Kruger sau Angelina Jolie sunt fanele puloverului tip rochiţă.

5. Pantofii cu toc înalt şi platformă. Cu cât îţi iei pantofi cu tocul mai înalt, cu atât platforma îţi va uşura mersul. Pantoful cu bot rotund este cel mai comfortabil şi se poate purta toată ziua. E bine să-ţi cumperi unii din piele, pentru că sunt rezistenţi şi se nu se demodează.

6. Un ceas auriu masiv. Deşi multe dintre noi folosesc telefonul mobil pentru a vedea cât este ceasul, o piesă clasică, aurie îţi conferă stil. Rihanna şi Ashley Olsen poartă accesorii de acest fel. Aurul fals este la fel de bun ca şi aurul adevărat. Până la urmă, cine face diferenţa?

Sursa: shine.yahoo.com

 

 

Cele mai citite

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...

Lukașenko acuză Occidentul și opoziția de un atac cu drone pornit din Lituania

Serviciul de securitate din Belarus a susținut joi că a dejucat un atac asupra capitalei Minsk cu ajutorul unor drone lansate din Lituania, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă