12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecial5 lucruri pe care le poţi face dintr-o pereche de blugi vechi

5 lucruri pe care le poţi face dintr-o pereche de blugi vechi

Dacă ai o pereche de blugi tociţi prin dulap pe care nu îi mai porţi, în loc să îi arunci mai bine fii inventivă şi transformă-i într-un obiect creativ şi chic. Ce poţi face dintr-o pereche de blugi vechi?

1. Geantă din denim

Să confecţionezi o geantă dintr-o pereche de blugi nu este deloc greu şi ţi-o poţi personaliza după bunul plac. Rămâne la latitudinea ta forma. De asemenea, poţi aplica tot felul de motive florale, o poţi picta, poţi aplica ştrasuri sau ţinte. Dar până la urmă trebuie să te reprezinte pe tine aşa că dă frâu liber imaginaţiei.

2. Pictează-i

Da, pictează-i! Dacă nu vrei să te complici cu diferite modele, stropeşte-i cu vopsea. Poţi alege o singură culoarea sau mai multe, cert este că va capătă un aer chic şi îi vei transforma într-o pereche de blugi cu personalitate.

3. Găseşte-i o utilitate practică

Ca de exemplu, o husă pentru telefon. Poţi decupa buzunarul şi să îl transformi într-o husă pentru mobil. Este inedit şi foarte uşor de realizat.

4. Decoraţiuni pentru casă

Dacă eşti o persoană mai practică, avem sugestii şi pentru tine. Poţi confecţiona din blugii tăi o pereche de papuci de casă cu care să îţi surprinzi invitaţii. O altă variantă uşor de realizat este o pernă pentru canapeaua ta sau pentru cei mici. Dacă niciuna dintre variantele de mai sus nu îţi surâde, poţi oricând să îţi transformi pantalonii într-un şort de bucătărie practic.

5. Accesorii

Ce zici de nişte accesorii? Pot fi accesorii de birou precum un carneţel drăguţ în care să îţi notezi întâlnirile importante. Poţi acoperi coperţile unui carneţel banal cu materialul din denim şi să îl decorezi. Dacă nu, poţi confecţiona nişte brăţări cu adevărat inedite şi unice.

Cele mai citite

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă