Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Marți va fi lună plină. Astrologii arată cum ne va afecta

Luna plină din 19 iulie cade în Capricorn şi este una pozitivă, spun astrologii, pentru că beneficiază de energia lui Marte şi de încurajarea lui Uranus, pentru promovarea schimbării şi a libertăţii. Astrul selenar aduce curaj şi simţul aventurii atât la serviciu, cât şi în viaţa privată. De această lună nouă este nevoie să abordezi provocările în maniere originale şi neobişnuite, scrie astrolyking.com.

Share

Elena Mitrovici 0 comentarii

Actualizat: 18.07.2016 - 22:24

Luna plină din 19 iulie cade în Capricorn şi este una pozitivă, spun astrologii, pentru că beneficiază de energia lui Marte şi de încurajarea lui Uranus, pentru promovarea schimbării şi a libertăţii. Astrul selenar aduce curaj şi simţul aventurii atât la serviciu, cât şi în viaţa privată. De această lună nouă este nevoie să abordezi provocările în maniere originale şi neobişnuite, scrie astrolyking.com.

BERBEC: Luna plină din 19 iulie îţi va aduce o revigorare a carierei – acesta ar putea fi unul dintre cele mai bune momente profesionale din acest an. Luna plină va cădea în casa a opta a banilor altor oameni, aşa că ai putea constata că se cristalizează o ofertă profesională care te va poziţiona mult mai sus în domeniul în care lucrezi. Iar oferta va veni cu un pachet financiar, care cuprinde termeni şi beneficii, bonusuri, drepturi de autor, avansuri, comisioane, pe care nu le poţi refuza. Sau vei rămâne în aceeaşi companie, unde vei primi o ofertă de la şefi cu condiţii mult mai bune decât visai vreodată.

TAUR: În cele patru zile de după luna plină din 19 iulie, vei putea planifica o deplasare într-un loc mai îndepărtat. Aceeaşi lună plină ţi-ar putea aduce un final fericit într-un proces legal în care eşti implicat sau o super-petrecere pentru eforturile depuse într-un proiect editorial de publicare a unei lucrări sau de transmitere a unei emisiuni radio sau tv. Sau, această lună plină te-ar putea ajuta să finalizezi, în cele din urmă, o problemă legată de studii şi dorinţa ta de a obţine o diplomă superioară. Una dintre aceste zone ar putea fi reliefată şi ţi-ar putea da motive să fii încântat.

GEMENI: Luna plină din 19 iulie se va concentra pe finanţe, mai exact asupra banilor pe care vrei să-i ceri de la bancă sau alt tip de organizaţie de împrumut. Suntem la mijlocul anului, aşa că poate ar fi bine să-ţi revizuieşti cheltuielile şi să-ţi estimezi taxele pe care ar urma să le plăteşti, pentru a vedea ce mai poţi investi în contul de pensie. Acum este cea mai potrivit perioadă pentru tine pentru a face o analiză serioasă a finanţelor. Această lună plină aduce împlinirea multor lucruri. Ai putea să vezi roadele unor investiţii, să spunem, dacă ai construit o afacere.

RAC: Timp de patru zile după luna plină din Capricorn, din 19 iulie, probabil că se va concretiza un parteneriat sau chiar o căsătorie. Te-ai putea logodi sau căsători, sau ai putea face astfel de promisiuni persoanei cu care te întâlneşti acum. Sau ai putea accepta un parteneriat profesional şi ai putea deschide discuţii despre cum ar putea funcţiona acesta şi cum vor arăta articolele din contractul de asociere. Acea lună plină va fi în unghi ideal cu Marte, aşa că sigur vei fi gata de acţiune. Saturn, guvernatorul Capricornilor, este şi el în unghi bun şi, deşi este cam departe, poate adăuga alegerii tale stabilitate pe termen lung.

LEU: Luna plină din 19 iulie ar putea aduce sfârşitul unor tratamente pentru o problemă de sănătate cu care te-ai luptat ceva vreme. Sau, ai putea atinge un record personal dacă te-ai antrenat până acum cu un antrenor specializat. Odată cu luna plină, vei finaliza un proiect important. Luna plină va fi în orbita prietenosului Jupiter, aşa că se pare că vei obţine un profit sau un onorariu foarte bun, iar produsele tale finite vor fi foarte bine primite. Totuşi, probabil că va trebui să amâni călătoriile pentru a putea finaliza sarcinile la termenele stabilite.

FECIOARĂ: Din 19 iulie, când va fi lună plină în Capricorn, vei avea ochi pentru o singură persoană – cea pe care o iubeşti. Acum e momentul să-ţi iei un angajament serios sau chiar să decideţi că vreţi să aveţi în curând un copil. Va fi o perioadă perfectă pentru a concepe. Dacă vrei să faci excursii scurte, rapide, tot atunci e indicat să pleci.

BALANŢĂ: Te vei concentra asupra casei pe 19 iulie, când va fi lună plină în Capricorn, dar şi în cele patru zile de după această dată. Dacă ţi-ai programat să zugrăveşti sau să faci o serie de reparaţii acasă sau la o altă proprietate, lucrurile se vor apropia acum de sfârşit. Marte va fi prietenos, aşa că vei avea destulă energie pentru a face faţă acestor provocări. Şi vei avea, desigur, şi banii necesari pentru a plăti toate acestea.

SCORPION: Luna plină îţi va acorda o nouă şansă de a face o excursie rapidă la mică distanţă, preferabil în cele patru zile de după 19 iulie. Alege locul care te-ar face fericit, indiferent dacă acesta se află la munte sau la mare. Totuşi, o călătorie făcută în acest moment al lunii pare să aibă mai multă legătură cu serviciul decât cu distracţia sau dragostea. Dacă lucrezi în vânzări, pregăteşte-te să pui la punct o afacere importantă. Dacă ai lucrat la un document important, îl vei termina pe 19 iulie sau în cele patru zile de după această dată. Totuşi, de această lună nouă Uranus va zgudui puţin lucrurile la serviciu; se va ivi o evoluţie neaşteptată, cum ar fi îmbolnăvirea unui coleg sau demisia altuia, care ar putea arunca în aer planurile tale bine puse la punct.

SĂGETĂTOR: Luna plină din 19 iulie se va concentra pe bani. Te vei gândi la propriile câştiguri şi economii. Această lună plină ar putea aduce chestiunile financiare în stadiu final. Marte va fi foarte util acum, iar pentru că este ascuns după uşi închise, s-ar putea să nu-ţi dai seama că primeşti ajutor de la o persoană puternică, care vrea să rămână anonimă.

CAPRICORN: Luna plină din 19 iulie va duce la finalizarea a ceva foarte important pentru tine şi numai tu vei şti despre ce este vorba. O lună plină în semnul tău se petrece doar o dată pe an, aşa că acesta ar putea fi moment cheie pentru tine, mai ales dacă eşti născut în apropiere de 17 ianuarie.

VĂRSĂTOR: Luna plină din 19 iulie va cădea în Capricorn, în a 11-a casă, cea a secretelor, aşa că s-ar putea să afli ceva din trecutul unei persoane. Sau, poate fi momentul în care te simţi puţin obosit şi cu bateriile epuizate. Vei avea nevoie de odihnă.

PEŞTI: Luna plină din 19 iulie va lumina casa prieteniilor. Dacă ai avut ceva probleme cu un prieten, acum e momentul să vă împăcaţi şi să găsiţi metode de a deveni şi mai apropiaţi. Sau poate vei avea un eveniment social, cum ar fi o nuntă, la care trebuie să mergi în cele patru zile de după 19 iulie. Marte va fi frumos orientat spre această lună plină, aşa că s-ar putea să călătoreşti pentru a ajunge la eveniment. Jupiter va fi prin zonă pentru a înveseli atmosfera şi a face evenimentul aproape magic.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii iulie pentru fiecare semn zodiacal:

HOROSCOP IULIE 2016. Veşti bune pentru toată lumea. Marte nu mai este retrograd

Horoscop BERBEC iulie 2016. Veşti bune în special în plan financiar

Horoscop TAUR iulie 2016. Viaţa ţi se schimbă în bine şi te împaci cu toată lumea

Horoscop GEMENI iulie 2016. Astrele-ţi oferă mari şanse de a-ţi creşte veniturile luna asta

Horoscop RAC iulie 2016. Perioada este perfectă pentru noi începuturi

Horoscop LEU iulie 2016. Leii trebuie să se ocupe luna asta de nevoile lor interioare

Horoscop FECIOARĂ iulie 2016. Tema acestei luni este relaxarea, aşa că lasă munca pe locul doi

Horoscop BALANŢĂ iulie 2016. Acum ai şansa de a-ţi găsi jobul visat

Horoscop SCORPION iulie 2016. E vremea vacanţei. Fă-ţi bagajele şi pleacă, preferabil peste hotare

Horoscop SĂGETĂTOR iulie 2016. Vei avea parte de o mare sumă de bani

Horoscop CAPRICORN iulie 2016. Se aud clopote de nuntă, sau cel puţin clinchet de pahare de la petrecerea de logodnă

Horoscop VĂRSĂTOR iulie 2016. Vei munci pe rupte, dar cu mari beneficii morale şi financiare

Horoscop PEŞTI iulie 2016. Luna asta te preocupă dragostea

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...