Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Horoscop FECIOARĂ mai 2016: va trebui să planifici cu mare atenţie călătoriile

HOROSCOP FECIOARĂ MAI. Dacă speri să călătoreşti peste hotare luna aceasta, va trebui să planifici totul cu mare atenţie. Asigură-te că toate detaliile sunt corecte şi documentele sunt în regulă. Mercur, planeta ta guvernatoare, va fi retrograd, aşa că e posibil să apară unele schimbări de ultim moment.

Share

Elena Mitrovici 0 comentarii

Actualizat: 01.05.2016 - 22:25

HOROSCOP FECIOARĂ MAI. Dacă speri să călătoreşti peste hotare luna aceasta, va trebui să planifici totul cu mare atenţie. Asigură-te că toate detaliile sunt corecte şi documentele sunt în regulă. Mercur, planeta ta guvernatoare, va fi retrograd, aşa că e posibil să apară unele schimbări de ultim moment. 

Ar fi bine să te interesezi care sunt costurile pentru schimbarea datei călătoriei în caz că vei fi nevoit să faci modificări bruşte. În ciuda acestor probleme, se pare că vei dori sau vei fi nevoit să călătoreşti departe în această lună, aşa că fii flexibil pentru că se pot ivi oricând schimbări. Indiferent dacă va fi o călătorie de afaceri sau de plăcere, se pare că va fi prima ta vizită în ţara sau oraşul în care vei merge.

Una dintre cele mai glorioase zile din acest anotimp va fi pentru tine 3 mai, când Jupiter, planeta norocului şi a fericirii, va colabora cu Soarele. Călătoriile la mare distanţă îţi vor aduce veşti bune, dar şi o altă parte a vieţii tale pare să strălucească. Ai putea avea noroc la şcoală, într-un proces, într-o problemă legate de cetăţenie sau viza sau chiar în domeniul spiritual, religios sau filosofic. După cum vezi, vei primi veşti bune de la mai multe zone din viaţa ta.

Se pare că eşti pregătit să-ţi asumi noi responsabilităţi în familie, pentru că Saturn se află într-o călătorie foarte lungă prin sectorul casei şi familiei din charta ta. Saturn nu a mai fost în Săgetător şi în casa a parta a astrogramei tale din 1985-1988, ceea ce înseamnă că ai intrat într-o fază nouă care-ţi va oferi o impresionantă dezvoltare personală. S-ar putea să fii nevoit să ai grijă de unul dintre părinţi sau ai putea fi pe cale să-ţi cumperi prima casă sau primul apartament. Vei avea o listă de sarcini pe care trebuie să le faci, iar până pe 21 mai, când va fi lună plină, vei ajunge într-un punct în care vei fi foarte mulţumit de tine. Dacă faci renovări de ceva vreme, acum vei reuşi să le termini, iar dacă ai căutat mult timp o firmă de construcţii acum o vei găsi. Mercur îşi va relua mersul direct pe 22 mai, aşa că aşteaptă câteva zile după această dată pentru a anunţa ce decizie ai luat. Întreabă tot ce vrei să afli, pentru că Neptun este foarte aproape, la doar două grade, de a se opune lui Jupiter şi te-ai putea confrunta cu apariţia unor cheltuieli suplimentare mai târziu. Nu vei putea controla toate evenimentele din viaţa ta, dar poţi încerca să fii cât mai informat posibil.

Şi cariera ta este pe cale să se încingă, mai ales după ce puternicul Soare va intra, din 20 mai, în casa a zecea din charta ta, a onoarei, recompenselor şi realizărilor. Vei avea parte de şi mai grozave acţiuni în pln profesional în iunie, care va fi luna cea mai plină de realizări. Între timp, pregăteşte-te refăcându-ţi cv-ul şi portofoliul. Când va fi momentul în iunie, vei avea tot ce-ţi trebuie pentru a trimite informaţiile pe care ţi le vor cere posibilii angajatori sau clienţi.

În plan romantic, cele mai bune momente se vor petrece în primele două săptămâni ale lunii. Plantele din Taur te adoră şi vei fi în centrul atenţiei la orice reuniune. Încearcă să călătoreşti dacă poţi, pentru că te vei distra şi ai putea chiar întâlni o persoană interesantă.

Urmărește site-ul www.romanialibera.ro pentru a afla previziunile complete pentru luna mai. Previziunile vor fi postate in data de 1-2 mai.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...