19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialHoroscop 23 octombrie. Racii sunt sfătuiţi să iasă din carapace şi să...

Horoscop 23 octombrie. Racii sunt sfătuiţi să iasă din carapace şi să strălucească. Iată ce îi aşteaptă şi pe ceilalţi nativi ai zodiacului

Racii sunt sfătuiţi să iasă din carapace, să lase timiditatea acasă şi să dovedească de ce sunt în stare, iar taurii ar trebui să iasă din rutină, să călătorească, să se dedice activităţilor creative.

Berbec – Kadoris.ro – cadouri, cu drag

Te simti ignorat si nebagat in seama, dar in loc sa stai si sa suferi pentru acest tratament care nu-ti place, mai bine ti-ai revizui atitudinea sa descoperi ce nu le e pe plac celor din jurul tau de te dau la o parte. Sigur e o problema de comunicare la mijloc, ei nu te inteleg pe tine, tu nu-i intelegi pe ei, si de aici se nasc animozitatile. Recunoaste ca nu esti intru totul de acord cu cei din preajma ta, deci de ce ar fi ei de acord cu tine? Accepta-ti unicitatea, admite ca fiecare e altfel decat celalalt, si fiecare trebuie sa va acceptati unii pe altii chiar si asa, diferiti fiind. Nu pretinde ca lumea sa se adapteze la stilul tau, ci fa tu ceva sa te integrezi in acel mediu.

Taur – Kadoris.ro – cadouri, cu drag

Ai unele rezerve cu privire la calatoria pe care trebuie s-o faci, ori pentru ca nu esti in cea mai buna forma pentru a pleca la drum (ori fizic, ori financiar), ori pentru ca nu sunt intrunite toate conditiile unei deplasari in deplina siguranta. Daca poti amana calatoria pe altadata, ar fi mai bine, dar inainte de orice analizeaza conditiile acestei calatorii, ca nu cumva sa fii influentat negativ de cineva care de fapt vrea sa te tina acasa. Oricat de obosit ai fi sau oricat de ocupat, o iesire afara din mediul tau cotidian nu strica, ci ti-ar fi de folos, dar trebuie sa analizezi mai intai daca tu chiar poti sa pleci acum, daca nu cumva sunt piedici mai mari decat vointa ta care te tin pe loc.

Gemeni – Kadoris.ro – cadouri, cu drag

E o placere sa vorbesti despre meritele tale intr-o companie care te stimuleaza sa arati ce ai mai bun in tine. Ai cu cine-ti masura fortele, pentru ca e vorba de tovarasi de lucru la fel de bine pregatiti, la fel de ambitiosi. E o satisfactie aparte sa-ti compari cunostintele si valoarea in raport cu asemenea oameni de top! Nu ai avea nicio motivatie sa fii comparat cu oameni mediocri, insignifianti, modesti, care se multumesc cu putin de la viata, or asa, ai in fata ta persoane la fel de puternice ca tine care vizeaza succesul la cel mai inalt nivel, ca si tine! Cu ei sa te compari, pentru ca te vor ambitiona si mai si!

Rac – Kadoris.ro – cadouri, cu drag

Ai planuri mari si vise imense, dar nu trebuie sa te indoiesti nicio clipa de capacitatea ta de a le vedea realizate. Poti mai mult decat ai putea crede despre tine insuti, ca atare lasa modestia sau frica de esec la o parte, pentru ca esti pregatit pentru orice provocare, oricat de indrazneata ar fi. Alege-ti tinte mari, nu te multumi cu putin, vezi cat de multe lucruri cu adevarat importante iti doresti de la viata si concentreaza-te asupra lor. Esti intr-un moment in care esti ajutat sa-ti implinesti cele mai mari vise, deci merita sa ridici stacheta cat mai sus. Poti si singur, dar apar si suficiente persoane care pot juca si ele un rol important in succesul tau final, ca atare apeleaza la serviciile lor. Ai de invatat din asta!

Leu – Kadoris.ro – cadouri, cu drag

Ai grija la ceea ce pare a fi un ajutor prietenesc, pentru ca e posibil sa se ascunda si altceva in spatele bunelor intentii. Dupa ce te vei folosi, eventual, de sfaturile primite, te vei trezi prins intr-o capcana si vei plati inapoi insutit serviciile primite, ca atare ar fi bine sa te gandesti bine inainte de a profita de ajutorul oferit. S-ar putea ca cel care se implica acum in problemele tale sa doreasca de fapt sa te controleze, sa te aiba la mana cu ceva, sa-i fii dator, e un fel de ajutor… obsesiv, din nevoia sa de a fi neaparat cuiva de ajutor, chiar si fara ca tu sa ai nevoie de ceea ce ofera. Tine-l la distanta cu diplomatie!

 

 Fecioară – Kadoris.ro – cadouri, cu drag

Nu te simti tocmai bine si, colac peste pupaza, si cei din jurul tau te influenteaza negativ cu tot felul de motive de suspiciune si de teama. Daca ai putea scapa de anturajul nefast in care nimeresti, sunt sanse sa salvezi multe planuri care bat pasul pe loc doar din cauza celor din jur care nu au nici un rol pozitiv. Ei te trag inapoi, te fac sa privesti lucrurile in cea mai pesimista nota, ca atare reusitele acestei zile depind enorm de influentele din afara. Printre oameni tristi, obositi si negativisti, e greu de crezut ca se poate naste ceva pozitiv.

 

Balanţă – Kadoris.ro – cadouri, cu drag

Nu trebuie sa fii atat de rigid si sa incerci sa controlezi totul in detaliu, ci mai lasa lucrurile sa evolueze si in voia lor sau dupa cum spune hazardul. Vei vedea ca un dram de libertate de miscare poate avea efecte mult mai bune spre ceea ce ti-ai propus, ca atare nu insista sa stii totul, sa cunosti totul dinainte, sa urmezi numai cai foarte stricte si regulamente severe. Esti implicat intr-o situatie in care nu neaparat regulile dure duc acolo unde speri, ci mai degraba o atitudine optimista, nepasatoare, de genul fie ce-o fi. Zambeste, glumeste si bucura-te de drumul care duce unde vrea el, nu unde vrei tu.

 

Scorpion – Kadoris.ro – cadouri, cu drag

Fii sincer cu cel din fata ta si vezi-l exact asa cum este, nu asa cum ti-ar placea tie sa fie. Nimeni nu-i perfect, ca atare nu pretinde de la companionul tau ceva ce nu poate fi. Priveste in jurul tau sa descoperi ca oamenii sunt foarte diversi si fiecare e unic in felul sau, ca atare nu poti face comparatii inutile ca daca tu esti sau gandesti intr-un fel, tot asa trebuie sa fie si restul lumii. Accepta unicitatea oamenilor si, daca faci comparatii, fa-le doar pentru a descoperi ce-i diferentiaza pe ceilalti de tine si pe tine de ei, ca sa va folositi fiecare propriile atuuri. Fiecare cu modul sau de a fi, dar si cu norocul sau!

 

Săgetător – Kadoris.ro – cadouri, cu drag

Cele mai bune rezultate apar in acele planuri in care nu te impinge nimic de la spate, unde nu esti grabit de termene limita sau conditii severe, deci bucura-te de libertatea de miscare de care ai parte, ca nu se stie cat va dura. Simti ca ai timp berechet la dispozitie pentru a cladi un proiect ce evolueaza promitator si esti constient ca e cale lunga pana la scopul cel mare. Esti sustinut de cei din jur, care au incredere in sensul catre care vaslesti alaturi de ei, si, pentru ca fiecare isi aduce contributia cu rabdare si seriozitate, roadele bune nu vor intarzia sa apara. Parca deja se intrezaresc la orizont, dar mai e un pic!

 

Capricorn – Kadoris.ro – cadouri, cu drag

Te indoiesti de sansele de succes ale unui proiect la care iti aduci si tu contributia, si daca nimic nu te atrage sa-l duci mai departe, e si normal ca roadele sa nu mai apara. E posibil sa fi obosit un pic, esti mai dezinteresat si plictisit, ca atare poate ar fi bine sa iei o scurta pauza si sa continui dupa ce iti mai incarci un pic bateriile. Da, poate acum nimic nu mai evolueaza in directia dorita, e si normal sa ajungi si intr-o zona terna in care nu se mai intampla nimic, dar nu abandona increderea in reusita finala. Vei ajunge acolo, poate nu azi, nu maine, dar esti pe drumul potrivit catre un succes deplin. Rabdare deci!

 

Vărsător – Kadoris.ro – cadouri, cu drag

Nu pune la suflet contradictiile care se incing la tot pasul pe parcursul zilei. Nu sunt atacuri la persoana, ci doar dispute pentru suprematie sau lupte pentru obtinerea unei pozitii superioare. Si tu vizezi acelasi scop, deci te vei implica fara sa stai pe ganduri in competitie, pentru ca azi va castiga cel care isi sustine cel mai bine cauza. Lasa nervii deoparte, nu apela la agresivitate, ci doar la ambitie, pentru ca asa vei putea obtine pozitia suprema in concurs. Ai toate sansele sa iesi primul in confruntarea de forte, daca tii sub control agresivitatea verbala sau graba. Convingi prin atuurile tale intelectuale, nu prin forta!

Peşti – Kadoris.ro – cadouri, cu drag

Te integrezi imediat in orice mediu, dand dovada de o mare capacitate de adaptare, de flexibilitate, de talent in comunicare. Reusesti sa te apropii de oricine, chiar si de cei cu care nu pari a avea ceva in comun, dar gasesti usor subiecte de conversatie pe oriunde ai merge. Esti constient ca, in mediul in care intri azi, tu trebuie sa fii cel care mai trece de la el orgolii. Te vei simti bine printre acesti oameni, chiar daca sunt total necunoscuti, pentru ca iti pui in joc toate calitatile tale in domeniul comunicarii si relationarii pasnice cu lumea.

 

Cele mai citite

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „ 26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „ 26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...
Ultima oră
Pe aceeași temă