13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop 11 septembrie. Racii trebuie să ia o pauză. Ce le-au rezervat...

Horoscop 11 septembrie. Racii trebuie să ia o pauză. Ce le-au rezervat astrele celorlalte zodii, la început de săptămână

Luni, racii ar trebui să ia o pauză și să se răsfețe cu o carte bună sau cu un concert, iar balanțele trebuie să lase în urmă trecutul  și să le arate celor din jur cine sunt cu adevărat. 

Berbec

Horoscopesti zilnic? Vino aici! Stai cu urechile palnie la tovarasul tau de discutie, pentru ca iti transmite niste solutii excelente la problemele care te preocupa acum. El e detasat de tot ce ti se intampla si vede lucrurile dintr-o perspectiva mult mai clara, ca atare sfaturile sale merita puse imediat in aplicare sau stocate in memorie pentru momentul in care vei putea sa te folosesti de ele. Ai multe de invatat de la un astfel de om, e ca o enciclopedie ambulanta de idei si informatii de mare valoare. Ai numai de castigat de pe urma discutiilor purtate.

Taur

Horoscopesti zilnic? Vino aici! Nu te juca nici cu nervii celor din jur si nici cu rabdarea lor, pentru ca ai o atitudine superficiala care poate deranja pe multa lume. Mai ales pe cei mai maturi, care nu vor privi cu ochi buni atractia ta spre distractie. Chiar daca tu te simti bine in pielea ta si ai tendinta de a le lua pe toate peste picior, nu ai alaturi de tine oameni la fel de relaxati. Unii sunt prea rigizi, conservatori, invechiti si ar putea intelege din amuzamentul cu care tratezi tot ce se petrece ca o dovada de superficialitate din partea ta, ca atare ajusteaza-ti tonul in functie de interlocutor, tinand cont de toanele acestuia.

Gemeni

Horoscopesti zilnic? Vino aici! Banalul acestei zile nu-ti displace deloc, pentru ca este exact atmosfera tihnita si placuta dupa care tanjeai. Te bucuri de prezenta celor dragi care te invaluie in gesturi calde de afectiune. Treceti prin locuri pe care le stii pe din afara, in care iti place de obicei sa-ti petreci zilele libere, si te ocupi de lucruri minore, dar tocmai prin firescul lor iti fac placere. Te intalnesti cu oameni de care iti era dor, chiar daca nu te astepti la discutii savante, dar orice conversatie, oricat de comuna ar fi, face parte din programul perfect pentru aceasta zi.

Rac

Horoscopesti zilnic? Vino aici! Ar fi bine sa te asezi doar pe tine azi in prim-plan si sa te ocupi mai mult de tine. Ai si tu nevoie de ocrotire, de ingrijire, de infrumusetare, de aceea orice activitate in care acorzi prioritate corpului sau sufletului tau este binevenita. Ca mergi la un concert sau citesti o carte, ca te duci la coafor sau la sala de sport, efectele acestor daruri pe care singur ti le oferi cu ingaduinta se vor vedea imediat si se vor traduce prin buna dispozitie, calm, tonus ridicat si o stare de confort general de care rareori ai parte. Lasa pe oricine altcineva la o parte si adu-ti aminte de propriile tale nevoi si dorinte.

Leu

Horoscopesti zilnic? Vino aici!  Experimenteaza azi increderea totala, lasa-te complet in voia celui de langa tine sau in voia sortii. Nu mai incerca sa le controlezi tu pe toate. Arunca-te in gol, convins ca ai si centura de siguranta si sustinatori pe margine. Nu esti singur intr-un demers pe care il construiesti pas cu pas, ai alaturi oameni de nadejde de la care poti primi idei bune, sfaturi practice, poate si o interventie salvatoare. Nu te mai indoi de nimic, nici de tine, nici de ceilalti, pentru ca detii toate resursele unei evolutii stabile si concrete, catre un succes total.

Fecioară

Horoscopesti zilnic? Vino aici! Esti intr-o forma excelenta si ar fi bine sa folosesti energia de care dispui azi la cote maxime. Ar fi pacat sa o lasi sa se stinga ocupandu-te de activitati minore, sedentare, confortabile prin jurul casei. Ce-i drept, daca nu ai cu cine face echipa pentru a te apuca de ceva interesant, e firesc sa pierzi elanul si sa aluneci spre o stare de dolce far niente, asa cum iti dicteaza anturajul. Ai in preajma oameni care nu au chef de miscare sau de aventura si te trag si pe tine alaturi de ei, cand tu ai fi putut azi sa urci si Everestul!

Balanță

Horoscopesti zilnic? Vino aici!  Nu te mai raporta atata la trecut, nici la evenimente neplacute de demult, nici la palmaresul tau de odinioara, pentru ca nimic din toate acestea nu mai e valabil acum. Ce a fost a fost, gata, inchide acel capitol care si-a jucat rolul la momentul respectiv. Acum ai nevoie de o haina noua, de o schimbare de atitudine, de imagine, de optica, ce nu mai are nicio legatura cu cel care ai fost candva. Sigur, toate acelea l-au construit pe cel care esti tu astazi, dar acum trebuie sa arati lumii o alta imagine, proaspata, moderna, actuala, complet renascuta, care sa deschida un sens nou de explorat. Fa o cat de mica modificare la cel care ai fost si ai sa vezi diferenta dintre trecut si prezent. Esti altul acum!

Scorpion

Horoscopesti zilnic? Vino aici! Parca ai fi undeva la o rascruce de drumuri: un sens duce spre trecut de care te simti inca atasat, iar celalalt duce spre o cale complet noua care nu stii clar ce aduce, tocmai de aceea stai in cumpana: catre care sa iti indrepti atentia? Nu ai dori sa renunti la ceea ce te leaga de trecut (amintiri, lucruri certe pentru care poti baga mana in foc, realitati solide), dar te atrage totodata foarte mult si noutatea, constient ca trebuie sa mergi mai departe, orice ar fi. Trebuie sa alegi, dar decizia e dificila.

Săgetător

Horoscopesti zilnic? Vino aici!  Ai mare grija incotro pornesti azi, deoarece esti in fata unei perspective noi, promitatoare, dar care ar putea fi o pista falsa. Cineva urmareste sa te induca in eroare si apeleaza la mijloace mincinoase pentru a te atrage in joc. Tu nu ai nimic de castigat de pe urma sfaturilor sale, dar el da, deci ar fi bine sa deschizi bine ochii si mintea ca sa nu investesti energie si timp intr-un sens care nu duce acolo unde vrei tu. Fii atent la semnalele care vin din diverse directii si care anunta ca cel de langa tine e un pericol pentru interesele tale.

Capricorn

Horoscopesti zilnic? Vino aici!  Nimeresti, pur si simplu, intr-un mediu tensionat in care energiile sunt descatusate aiurea, fara un motiv anume. Ai avea mai mult de castigat daca nu te-ai baga in aceeasi oala cu cei din jur, pentru ca tu chiar nu ai nicio legatura cu problemele acestora. Incearca sa zambesti si sa treci mai departe ca si cum n-ar fi nimic, pentru ca atitudinea ta e net superioara. Abordezi o oarecare indiferenta la ceea ce se spune in jur si, cu un dram de umor, ai putea depasi momentul critic fara urmari neplacute. Ce-a fost a fost!

Vărsător

Horoscopesti zilnic? Vino aici!  Nu e genul tau sa stai si sa plangi in surdina pentru cine stie ce motiv de suparare. Tu esti puternic, optimist, mereu vesel, ca atare numai de tine depinde sa iesi din aceasta pasa care-ti cam da tarcoale. Seamana cu apatia, cu depresia, cu anxietatea, fara sa poti spune clar de unde provine. Propune-ti o detoxifiere urgenta de ganduri negative, de emotii neplacute, de cine stie ce factori care iti aduc aminte de tot ce e mai urat si mai trist pe lume. Ia taurul de coarne si sterge din program tot ce te-ar putea deranja sau intrista. Inconjoara-te doar de lucruri care te fac sa te simti bine si iti ridica moralul: culoare, lumina, copii, muzica, glume…

Pești 

Horoscopesti zilnic? Vino aici!  Te simti blocat intr-un punct mort din care nimic nu se mai misca si esti gata sa renunti, coplesit de pesimism. Aduna-ti fortele si indreapta-ti privirea si spre cer, pentru ca de acolo va veni si solutia adecvata. Totul e sa crezi cu tarie ca vrei acel ajutor, sa il lasi sa se manifeste in viata ta si, daca vine sub alta forma decat cea pe care ai fi dorit-o tu sau nu coincide cu propriile tale principii, s-o accepti totusi. Nu intotdeauna solutia divina e aceeasi cu cea umana, deci nu te impotrivi, pentru ca sigur e varianta optima pentru tine in acel moment. Nu te astepta ca un vis implinit sa arate neaparat asa cum ti l-ai imaginat tu.

Horoscop oferit de www.acvaria.com.

Cele mai citite

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...

Ciolacu: Gabriela Firea va câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei cu sau fără Piedone în cursa electorală

Premierul Marcel Ciolacu s-a declarat convins, miercuri, că preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, va câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei, indiferent dacă Cristian Popescu Piedone...

Transformă spațiul din garaj într-un loc accesibil – iată ce ușă de garaj de la Alexiana să alegi

Ușilor de garaj ar trebui să li se acorde mult mai multă atenție. Acestea au capacitatea de a menține un nivel de siguranță înalt...
Ultima oră
Pe aceeași temă