Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

”Rezidenţa Speranţa” – cămin de lux pentru bătrâni

Persoanele de vârsta a treia beneficiază de toate condiţiile necesare, de la medici specialişti la seri de operă şi teatru şi internet wireless. Cel mai nou cămin de lux pentru bătrâni, „Rezidenţa ...

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

23.09.2013 - 11:28

Persoanele de vârsta a treia beneficiază de toate condiţiile necesare, de la medici specialişti la seri de operă şi teatru şi internet wireless.

Cel mai nou cămin de lux pentru bătrâni, „Rezidenţa Speranţa”, s-a deschis în localitatea Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa. Este un centru rezidenţial de îngrijire şi asistenţă medicală pentru bătrâni, înfiinţat într-o clădire nouă, amplasată într-o zona liniştită, cu aer curat şi verdeaţă , dispunând de 2.200 mp construiţi şi o curte desfăşurată pe 2.000 mp. Investiţia s-a ridicat la 1,4 milioane euro.

Într-un ambient familial, cu un personal atent selecţionat, căminul asigură cazare în regim hotelier, pe timp nedeterminat, patru mese pe zi, supraveghere, îngrijire, asistenţă permanentă pentru bătrâni atât autosuficienţi, cât şi non-autosuficienţi: cu deficit motor, cu Alzheimer, cu handicap etc. Personalul oferă asistenţă medicală şi socială non stop. Asistentele medicale, infirmierele şi îngrijitoarele sunt atent selecţionate şi au competenţe în monitorizarea funcţiilor vitale ale pacienţilor şi supravegherea acestora: administrarea tratamentului medicamentos - conform şi numai la indicaţia medicului; kinetoterapie. Cei mai buni medici specialişti de medicină general şi medicină de urgenţă oferă evaluare clinică lunară şi consult medical ori de câte ori situaţia o va impune.

Centrul dispune de camere spaţioase, de 1, 2, 3 şi 4 paturi, dotate cu mobilier nou şi utilităţi la standarde europene: paturi şi noptiere cu funcţiuni medicale, sistem de avertizare luminoasă şi sonoră lângă fiecare pat, televizor LCD, cablu TV, internet wireless, telefon, baie personală cu duş. “Rezidenţa Speranţa” reprezintă atât locul de tratament, cât şi de odihnă şi de petrecere a timpului liber prin activităţi recreative şi de divertisment. Sunt organizate evenimente, petreceri, aniversări, cine dansante, seri de cinematografie, activităţi gastronomice, activităţi de grădinărit, jocuri, concursuri, sporturi, excursii, deplasări la teatru, circ, operă, vernisaje, muzee.

Costurile aferente serviciilor oferite variază în funcţie de nevoia şi nivelul de servicii necesare sau solicitate, urmând a se stabili după o evaluare medicală a rezidentului. Ele pot fi negociate în funcţie de condiţiile de plată, de varianta de cazare aleasă (singur în cameră, doi în cameră, etc). Preţurile pentru un rezident autosuficient variază între 2.200 şi 2.600 de lei/lună. În funcţie de starea de sănătate a rezidentului, în cazul în care are nevoie de o îngrijire specială se vor percepe costuri suplimentare.

”Sperăm să punem împreună bazele unei comunităţi relaxate în care rezidenţii noştri să privească vârsta a treia ca un lung prilej de a se bucura de viaţa”, spun reprezentanţii căminului de bătrâni ”Rezidenţa Speranţa”.

Pentru informaţii suplimentare puteţi vizita pagina de internet www.rezidentasperanta.ro sau sunaţi la 0723227817.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...