Târg de locuințe la București. Se vinde un complex imobiliar pe malul Mării Negre

Dezvoltatorii imobiliari oferă la ediţia de vară a Târgului Imobiliar Project Expo, programat în perioada 1-3 iulie, locuinţe la preţuri începând de la 18.680 de euro.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 01.07.2016 - 10:39

Dezvoltatorii imobiliari oferă la ediţia de vară a Târgului Imobiliar Project Expo, programat în perioada 1-3 iulie, locuinţe la preţuri începând de la 18.680 de euro, informează Agerpres.

Cei aflaţi în căutarea unei case putând opta pentru cele din lemn, care costă 24.000 de euro. 

'Reducerile de preţ oferite pe perioada târgului ajung până la 15.000 euro, iar dezvoltatorii s-au adaptat cerinţelor din piaţă în ceea ce priveşte suprafeţele locuinţelor. Târgul poate fi o ultimă şansă de a beneficia de creditul 'Prima Casă'. Dacă vorbim de preţuri minime, la polul opus se află un preţ de 1.350.000 euro, aceasta fiind investiţia necesară pentru a achiziţiona un întreg complex turistic situat în comuna Corbu, judeţul Constanţa', spune Adina Paţilea, brand manager al târgului. 

La târg, pot fi cumpărate apartamente cu două camere la preţul de 23.400 euro. Toţi expozanţii care vor fi prezenţi la Târgul Imobiliar Project Expo au oferte speciale pe perioada celor trei zile ale evenimentului. Toţi vizitatorii vor primi un fluturaş cu 4 întrebări care se referă la motivul pentru care au trecut pragul târgului. În schimbul acestui fluturaş, oricine va avea posibilitatea să extragă dintr-un bol aflat la standul organizatorilor un loz răzuibil din care va afla pe loc ce a câştigat. Printre premiile ce pot fi extrase se află uşi de interior, abonamente la ziarul Anunţul Telefonic, vouchere Food Panda, power bankuri oferite de olx.ro. 

Târgul Imobiliar Project Expo are loc în Piaţa Victoriei, în perioada 1 - 3 iulie. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...