19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialShop-einstal.ro te scapa de grija foselor septice! (P)

Shop-einstal.ro te scapa de grija foselor septice! (P)

Cu totii suntem preocupati de ceea ce inseamna igiena la nivelul intregii gospodarii. Pe langa obisnuitele instalatii electrice, dar si produsele si echipamentele destinate utilarii casei, o importanta din ce in ce mai mare o au in ochii cumparatorilor de fose septice, produse relativ noi, insa cu o importanta deosebita, mai ales atunci cand vine vorba despre case noi construite. Fosele septice asigura in ultimii ani cu succes acest aspect al igienei, iar acest lucru face ca ele sa fie din ce in ce mai cautate de catre utilizatori. Din grija pentru igiena, dar si pentru confortul utilizatorilor, www.shop-einstal.ro pune la dispozitia clientilor o gama larga de fose septice, potrivite oricarei utilizari, fie ca vorbim despre case in constructie sau deja construite, insa la care se aduc imbunatatiri.

O fosa septica reprezinta de fapt un rezervor, in care sunt stocate apele menajere provenite din activitatile uzuale, casnice. Criteriul cel mai important pe care trebuie sa il indeplineasca aceste rezervoare este cel al etanseitatii, deoarece amplasarea lor este subterana, iar riscul poluarii mediului in cazul deversarii provocate de lipsa de etanseitate ar fi foarte mare. Acest lucru ar conduce deopotriva catre contaminarea zonei locuite, dar si catre posibile imbolnaviri derivate din acest fapt, in urma contactului omului cu mediul.

De aceea aceste fose septice sunt construite in asa fel incat sa poata fi utilizate in conditii de maxima igiena si siguranta, pentru ca eficienta lor sa multumeasca un numar cat mai insemnat de persoane. Important la aceste fose septice este faptul ca ele sunt alcatuite bicameral, fiecare dintre camere avandu-si rolul foarte bine stabilit. Fosele sunt utilizate in vederea epurarii apelor uzate menajere, avand posibilitatea deversarii, cu ajutorul unei retele de drenaj. Practic, pe fundul fosei se vor depune namolurile si particulele de mari dimensiuni, urmand ca apa limpezita sa fie deversata mai departe in tevile colectoare.

Fosele sunt proiectate in vederea acoperirii unor anumite debite de apa, insa aici este necesar sa avem in vedere faptul ca este intotdeauna indicat sa respectam reglementarile venite din partea producatorilor in acest sens. O cantitate mai mare de apa decat cea normala spre a fi primita de catre fosa septica, va conduce catre a o forta pe aceasta, lucru care poate insemna de cele mai multe ori aparitia primelor defectiuni. Volumul de apa se raporteaza in special in functie de numarul de utilizatori, luand in calcul totalitatea obiectelor electrocasnice care functioneaza cu ajutorul apei, dar si numarul de persoane care utilizeaza instalatiile. Sistemele de acest tip sunt de cele mai multe ori sisteme de tip individual, de aceea trebuie avute in vedere toate aceste criterii, astfel incat costurile finale sa poata acoperi in totalitate necesitatile, fara a crea prejudicii materiale prin natura investitiei.

Specialistii ne atrag atentia asupra faptului ca in fosa septica nu este indicat sa deversam prea multe substante greu de descompus. Uleiurile sunt unele dintre cele mai periculoase substante, deoarece descompunerea lor nu se efectueaza cu rapiditate, iar in aceasta categorie mai putem adauga si alte produse, precum cosmeticele pentru rutina zilnica, resturile alimentare intregi sau resturile menajere greu de disociat.

Specialistii Shop-einstal.ro ne ofera o gama larga de fose septice!

Tocmai de aceea sfatul specialistilor de la www.shop-einstal.ro este extrem de important, pentru ca in acest fel putem preintampina eventualele probleme ce tin de o eventuala alegere defectuoasa a produselor.

Pe site-ul celor de la Shop-einstal.ro putem gasi o gama larga de fose septice, de diferite capacitati, menite sa satisfaca nevoile fiecarui client in parte. Produsele din gama Aquaclean si Valrom sunt cele mai uzuale si mai cautate, iar acestea pot fi gasite cu usurinta la preturi foarte accesibile. Pe langa fose septice, putem gasi si statii de epurare a apei, cele care sunt folosite pentru epurarea apelor uzate menajere ce rezulta din locuinte in urma proceselor casnice.

Shop-einstal.ro este un magazin cu traditie deja in domeniul instalatiilor sanitare si electrice, iar produsele pe care specialistii de aici le ofera sunt unele dintre cele mai bune si mai cautate pe piata la acest moment. O vizita in magazinul fizic si, de ce nu, chiar si in magazinul virtual, te poate edifica atunci cand ai nevoie de anumite produse pentru casa ta. Este util de retinut ca exista pe piata un loc unde sa te poti documenta in prealabil achizitionarii, stiind ca informatiile primite sunt de calitate si actualitate, si ca specialistii respecta reglementarile producatorilor.

Fosele septice nu trebuie sa se transforme in griji, iar alegerea lor trebuie sa se faca cu naturalete, fara constrangeri sau false asteptari. Beneficiind de consultanta tehnica de specialitate, dar si de profesionisti care sa stie care este procesul de montare al acestor produse, lucrurile devin din ce in ce mai simple, iar produsele alese vor fi exact ceea ce ne este necesar. Specialistii te pot ajuta. Apeleaza cu incredere la www.shop-einstal.ro!

Cele mai citite

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Despăgubiri record după prăbușirea podului Francis Scott Key din Baltimore

Despăgubirile pe care le vor plăti companiile de asigurări în urma prăbușirii podului Francis Scott Key din Baltimore ar putea să fie cele mai...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă