Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Proiect de casă cu etaj: suprafață utilă 239.3 mp

Dacă ești în căutarea unui proiect de casă cu etaj, care să aibă o suprafață generoasă, atunci ai ajuns unde trebuie. Acest proiect de casă cu etaj, cu o suprafață utilă de 239.3 mp este perfect pentru cei care își doresc mult spațiu și au posibilități de investiție într-un interior generos.

Share

Online 0 comentarii

23.03.2017 - 17:10

Dacă ești în căutarea unui proiect de casă cu etaj, care să aibă o suprafață generoasă, atunci ai ajuns unde trebuie. Acest proiect de casă cu etaj, cu o suprafață utilă de 239.3 mp este perfect pentru cei care își doresc mult spațiu și au posibilități de investiție într-un interior generos.

Proiectul este compus din parter, unde este organizată zona de zi cu living, dining, bucătărie, hol, vestibul, cămară, birou, baie și spațiul tehnic și etajul unde este organizată zona de relaxare cu hol, o cameră de hobby, două băi, trei dormitoare mari și un dressing.

Continuarea acestui articol o puteţi citi aici

Citește totul despre:

Comentarii

loading...