11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialPlatformă virtuală Wienerberger cu recomandări pentru renovarea acoperișului și construcția casei (P)

Platformă virtuală Wienerberger cu recomandări pentru renovarea acoperișului și construcția casei (P)

Specialiștii Wienerberger oferă recomandări practice celor care își renovează sau își construiesc o casă prin intermediul Instacasa.ro. De asemenea, platforma este și prima rețea de socializare care facilitează interacțiunea dintre cei care și-au renovat sau construit o casă și cei care doresc să primească informații relevante pentru a-și duce la bun sfârșit proiectele de construcție.

Mai mult, orice utilizator își poate crea propriul jurnal de construcții sau poate urmări jurnalele altor utilizatori și afla detalii referitoare la materiale și costuri. Noua platforma îi oferă oricărui utilizator articole și video-uri realizate de specialiștii Wienerberger pe teme importante, un forum în care poate adresa întrebări sau răspunde la nelămuririle altor utilizatori și poate afla, în egală măsură, care sunt promoțiile Wienerberger sau noutățile despre Casa e4 – proiect de casă eficientă energetic.  

Secțiunile pe care le găsiți pe platforma Instacasa.ro sunt:

Jurnal de construcții: Utilizatorii își pot crea un cont și documenta întregul proces de construcție sau renovare a casei, prin fotografii, video-uri și texte. Ceilalți utilizatori pot urmări jurnalul altor beneficiari și pot afla detalii despre materialele utilizate și soluțiile găsite.   

Sfaturile specialiștilor: Articole și video-uri realizate de experții Wienerberger pe teme de interes pentru toți cei care își construiesc sau își renovează casa, cu informații practice și soluții avizate.

Forum: Publicul poate adresa aici întrebări despre construcții sau renovare, iar răspunsurile pot veni fie de la specialiștii Wienerberger, fie de la alți utilizatori.

Promoții: Pot fi găsite informațiile despre ofertele și promoțiile speciale pentru produsele Wienerberger și Tondach.

Casa e4: Articole și video-uri dedicate tuturor celor care sunt interesați să își construiască o Casă e4 eficientă energetic, cu un consum energetic aproape 0.

"Wienerberger inovează continuu pentru a îndeplini mai bine nevoile clienților săi. Inovăm atât prin felul în care producem materialele de construcție, cât și prin soluțiile pe care le punem la dispoziție. Prin platforma www.instacasa.ro  am vrut să facilităm accesul publicului larg la experți și la experiențele celor care construiesc sau și-au construit o casă, dar și a celor care își renovează acoperișul. Scopul proiectului este să îi ajutăm pe oameni să construiască mai bine, mai eficient și mai repede”, – a declarat Corneliu Fecioru, Managing Director Sales & Marketing Wienerberger România.

 

Cele mai citite

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...

Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, estimează Ludovic Orban

"Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei", estimează deputatul Ludovic Orban, după ce Cătălin Cîrstoiu s-a retras din competiția pentru funcția...

Aerisirea în baie și reguli generale pentru a funcționa optim

Umiditatea excesivă din baie poate dăuna atmosferei generale, dar și nivelului de confort resimțit. Așadar, aerisirea corespunzătoare este obligatorie - atât pentru a asigura...
Ultima oră
Pe aceeași temă