Care sunt cele mai pretențioase flori pentru gradină și casă

Atunci când ne cumpărăm flori pentru grădină și casă, încercăm să alegem soiuri cât mai rezistente la întuneric și la diferiți factori. Acest lucru nu ne iese mereu și putem alege, din greșeală, soriuri care sunt foarte pretențioase.

Share

Online 0 comentarii

19.06.2017 - 12:36

Atunci când ne cumpărăm flori pentru grădină și casă, încercăm să alegem soiuri cât mai rezistente la întuneric și la diferiți factori. Acest lucru nu ne iese mereu și putem alege, din greșeală, soriuri care sunt foarte pretențioase.

Alegerea plantelor pe care le vom pune în casă sau pe lângă casă nu este întotdeauna ușoară. Trebuie să luăm în calcul mulți factori precum intensitatea luminii, întunericul și umiditatea din aer, frecvența de udare sau chiar curenții de aer care pot circula în acea zonă a casei.

Unele plante nu sunt așa rezistete la frigul care trece printr-un geam deschis, spre exemplu, iar altele au nevoie de o udare constantă, cu mici cantități de apă.

Begonia

Această plantă este foarte frumoasă, cu flori mari și cu multe petale. Coloritul său a atras colecționari de-a lungul timpului, dar ce mulți nu știe este faptul că această plantă este greu de întreținut. Este foarte pretențioasă și din această cauză, mulți dintre noi nu am reușit săp menținem o begonia timp mai îndelungat.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...