5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialFermă modernă pentru o familie pasionată de agricultură

Fermă modernă pentru o familie pasionată de agricultură

O familie tânără cu trei copii și-a dorit un cămin pe coasta Californiei, mai precis în valea Chileno, într-o zonă pitorească cu dealuri și verdeață cât vezi cu ochii. Aceasta trebuia să reflecte preocupările lor pentru sustenabilitate şi agricultură – preocupări care încă fac parte din viețile de zi cu zi ale oamenilor care locuiesc prin aceste părți de lume.

Zona de construcție pe care au găsit-o nu doar că întrunea cerințele lor inițiale, dar avea și un echilibru care le-a atras atenția de la început. Din dreptul casei lor se vede perfect întreaga linie de coastă, iar pentru cineva care iubește natura acest lucru contează foarte mult. 

Casa este certificată LEED Platinum și oferă o serie de caracteristici de economisire a energiei: încălzire pasivă și răcire geotermală, panouri solare și fotovoltaice, toate contribuie la eficiența energetică a casei.

Continuarea acestui articol o puteţi citi pe www.casamea.ro

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă