Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

După ce a lansat cu succes în acest an două profile noi, Wetterbest propune un al treilea produs nou, tabla cutată W60, cu înălțimea cutei de 60 mm

În prima parte a anului, Wetterbest a lansat două profile noi: tabla plană fălțuită Wetterbest® Click și profilul de țiglă metalică de tip roman Wetterbest® Gladiator. Începând cu luna octombrie, compania propune un al treilea produs nou, tabla cutată W60, cu înălțimea cutei de 60 mm, ideală pentru construcțiile industriale care au nevoie de un acoperiș puternic sau unde se foloseşte cofragul pierdut. Este un produs special, foarte rezistent la încovoiere datorită profilului cu unghiuri apropiate de 90 de grade. Produsul va fi disponibil și în varianta din oțel de 1 mm grosime.

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 25.10.2015 - 22:11

Strategia de dezvoltare a companiei Depaco, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperişuri, prezentă pe piaţă prin brandul Wetterbest® prevede dezvoltarea periodică a portofoliului de produse. În prima parte a anului, compania a lansat cu succes două profile noi: tabla plană fălțuită Wetterbest® Click și profilul de țiglă metalică de tip roman Wetterbest® Gladiator.

Începând cu luna octombrie, compania propune un al treilea produs nou, tabla cutată W60, cu înălțimea cutei de 60 mm, ideală pentru construcțiile industriale care au nevoie de un acoperiș puternic sau unde se foloseşte cofragul pierdut. Este un produs special, foarte rezistent la încovoiere datorită profilului cu unghiuri apropiate de 90 de grade. Produsul va fi disponibil și în varianta din oțel de 1 mm grosime.

Depaco deţine la fabrica din Băicoi cea mai mare capacitate de producţie de ţiglă metalică şi accesorii pentru acoperişuri din România, respectiv peste 30 de linii automate şi cinci hale de producţie, precum şi cea mai modernă linie de fabricaţie de accesorii pentru drenaj din România. Compania este singurul producător autohton de patru profile distincte de țiglă metalică:  Wetterbest® Wind, Wetterbest® Plus, Wetterbest® Classic şi Wetterbest® Gladiator.

 

Citește totul despre:

Comentarii