Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

De ce acte avem nevoie pentru a ne cumpăra o locuinţă?

Conform legii, certificatul energetic al locuinţei - casă sau apartament, este obligatoriu atât la vânzare/cumpărare, cât şi la închiriere. Este acesta însă necesar, aduce un plus de informaţie esenţial ...

Share

Romania libera 0 comentarii

01.09.2011 - 17:42

Conform legii, certificatul energetic al locuinţei - casă sau apartament, este obligatoriu atât la vânzare/cumpărare, cât şi la închiriere. Este acesta însă necesar, aduce un plus de informaţie esenţial dacă vrem să vindem sau să cumpărăm o locuinţă? Sunt suficienţi auditori energetici pentru a realiza aceste lucrări? Cât costă?

Iată o serie de întrebări deosebit de actuale pentru noi toţi şi pe care le va pune Ion Diamandi astăzi, 2 septembrie, invitatului emisiunii home&deco: prof. dr. ing. Emilia Cerna-Mladin.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...